Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumpar mb 17mb82-2

Marian Roman

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Marian Roman

9

• iuliantv

6

• cmariuss

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 20 minute, Marian Roman a spus:

După cum bine se poate observa în poza care am uploadat-o eu (conectorul LVDS). nu cred ca potriveste

spuneti ce display si sursa a folosit? eu am mai multe 

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Marian Roman a spus:

Sursa de alimentare: 17IPS11
Placa de baza: 17MB82-2
Panel: VES315WNDS-01

fara suparare,dar pentru mine codul VES315WNDS-01 nu reprezinta decat codul backlight,deci va rog cod tcon,chiar daca nu e detasabil

Link spre comentariu
Acum 17 ore, iuliantv a spus:

fara suparare,dar pentru mine codul VES315WNDS-01 nu reprezinta decat codul backlight,deci va rog cod tcon,chiar daca nu e detasabil

pe T-CON scrie 320CODESIGNS4LV0.2

2014-10-30_11-34-41_74_0.jpg

Editat de Marian Roman
Link spre comentariu
Acum 17 minute, iuliantv a spus:

am 17mb82s care se pare ca este compatibila,display lsc320ap01-l03  tocmai ce am testat-o ,singura buba e ca are logo de hitachi,poze mai jos,facute astazi,ca si pret 100lei plus transport,plata ramburs sau avans in cont ing

https://postimg.cc/gallery/1l9c7pdu4/

n-are nimic daca are logo (se poate dezactiva). sa fie functionala, asta ma intereseaza. placa veche nu mai receptioneaza niciun canal (degeaba am schimbat mxl601).

Link spre comentariu
Acum 15 minute, iuliantv a spus:

este functionala se vede si imaginea postului dvb-c viasat precum si data de azi in menu service,are sunet tot ce trebuie

intrebarea mea este cum de arata  tv lifetime doar 5 minute? ce interventii a suferit placa? 

Editat de Marian Roman
Link spre comentariu
Chiar acum, Marian Roman a spus:

intrebarea mea este cum de arata  tv lifetime doar 5 minute? ce interventii a suferit placa? 

nici una,cel putin nu la mine,tv-ul a ajuns la mine cu display crapat,nu se vede nici o interventie pe ea,tocmai ce m-am uitat

Link spre comentariu
Acum 38 minute, iuliantv a spus:

nici una,cel putin nu la mine,tv-ul a ajuns la mine cu display crapat,nu se vede nici o interventie pe ea,tocmai ce m-am uitat

atunci sa vina... mai aveti adresa mea? parca v-am dat-o in privat

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări