Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Pcb dupa schema

neagu

Postări Recomandate

Salutare si sarbatori fericite,deschid acest topic in speranta ca o sa gasesc pe cineva care sa faca pcb uri dupa schema clientului.Sunt multi care nu stapanesc tehnica de realizare a lor "?(ex eu)  dar vreau sa construiesc diferite montaje, asa ca cer ajutor, am tot vorbit cu cineva din acest forum dar pretentiile au fost destul de exagerate asa ca daca este cineva dispus sa colaboram sunt deschis la discutie. Astept sa fiu contactat, multumesc de intelegere.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bodyxx

5

• PINTI

4

• neagu

4

• validae

3

Acum 5 minute, neagu a spus:

Salutare si sarbatori fericite,deschid acest topic in speranta ca o sa gasesc pe cineva care sa faca pcb uri dupa schema clientului.Sunt multi care nu stapanesc tehnica de realizare a lor "?(ex eu)  dar vreau sa construiesc diferite montaje, asa ca cer ajutor, am tot vorbit cu cineva din acest forum dar pretentiile au fost destul de exagerate asa ca daca este cineva dispus sa colaboram sunt deschis la discutie. Astept sa fiu contactat, multumesc de intelegere.

Nestiind despre ce pretentii exagerate este vorba, nu stim ce recomandari sa facem.

Link spre comentariu

sursa de alimentare 20 minute... si aplificatorul cam 40 minute... Cost... din pacate nu pot sa dau mesaj pe privat (probabil ca nu am numarul suficient de postari). 

Editat de George Mark
Link spre comentariu

Cablajul se proiectează şi în funcţie de componentele ce se doresc a fi utilizate, dar şi după spaţiul disponibil într-o carcasă dată.Asta dacă nu faci carcasa după mărimea cablajului...

Unii preferă lucrul cu componente SMD, fiindcă iese un cablaj mic şi implicit ieftin.E bine să iei în calcul toate aspectele astea când ceri proiectarea unui cablaj...

Link spre comentariu
Acum 33 minute, Marian a spus:

@PINTI te ocupi cu proiectare pcb contra-cost?

Ca nu te-am vazut pana acum sa fac asta la bazar.

Este relevanta optiunea cu Bazarul? Eu de exemplu am lucrat in OrCad peste 30 de ani din care peste 20 de ani pentru o firma, as putea sa-mi ofer servicile pentru cineva care are nevoie?

Editat de Dan57
Link spre comentariu
Acum 1 oră, Marian a spus:

@PINTI te ocupi cu proiectare pcb contra-cost?

Ca nu te-am vazut pana acum sa fac asta la bazar.

Va salut

Am proiectat 12 ani pentru intreprinderea unde am lucrat cat si pentru mine si cunoscuti. Nu am realizat nimic in scop comercial.

Mentionez ca nu am folosit niciodata OrCad, Eagle sau alte programe de proiectare pentru ca pana in revoluitie nu existau. Dupa, nu am avut nici timpul si nici curiozitatea sa le invat.

Am proiectat si realizat montaje si cu 25- 30 de circuite TTL, CMOS. etc..pe cablaje dublu strat.

Acum nu mai am asa rabdare si nici ochii nu ma mai ajuta ca inainte. Pentru montaje mai simple nu este nici o problema.

Cu stima

George.

Link spre comentariu

@PINTI si-atunci care ar fi motivul implicarii pe topic?

N-as fi intrebat daca nu ai avea obiceiul sa te bagi peste tot pe la bazar...

Ideea este ca la bazar nu ne bagam decat daca suntem strict si direct interesati de obiectul anuntului/topicului.

Orice altceva poate fi considerat offtopic.

De chestiunile administrative ma ocup eu, ca de asta m-a pus Vasile aici.

@Dan57, vezi raspunsul pentru @PINTI...

Link spre comentariu
Acum 2 ore, PINTI a spus:

Mentionez ca nu am folosit niciodata OrCad, Eagle sau alte programe de proiectare pentru ca pana in revoluitie nu existau.

Fara suparare dar de cand au aparut calculatoarele individuale (Commodore, Spectrum) au aparut si programele de proiectat cablaje (sigur inainte de '89). cred ca mai am unul pentru Spectrum iar pe cand au aparut primele 286 exista deja OrCad 3. Pana acum vre-o 4 ani, in Bucuresti, firmele care realizau cablage dupa proiecte nu acceptau decat cele facute in OrCad de exemplu cei de la Electronica (PC Board).

Editat de Dan57
Link spre comentariu

Nu vreau sa intru in polemica cu nimeni, dar primul meu calculator a fost achizitionat in 2003. Timpul nu mi-a permis sa studiez aceste programe de CAD.

Cred ca am fost destul de explicit.

Daca expresia:

La 29.12.2019 la 14:41, PINTI a spus:

Pune o schema concreta si discutam.

Am deranjat pe cineva, va rog sa ma scuzati;

Am vrut sa ajut fara un interes material.

Cu cateva postari mai sus decat am intervenit eu:

La 29.12.2019 la 14:26, George Mark a spus:

Poti sa dai un exemplu de schema?

Deci este aceiasi chestie, aceiasi cerere de schema.

Stima.

Editat de PINTI
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări