Stefan Postat Decembrie 29, 2019 Partajează Postat Decembrie 29, 2019 Degeaba verifici in 2-3 ore daca SO își face sincronizarea, cu serverul NTP, la mai mult de 3 ore. De ce trebuie să ai ora la secunda? Personal zic să-l lași așa >24 ore și după îl verifici cat e "abaterea". Oricum sincronizarea cu serverul NTP doar corectează problema, nu rezolva RTC-ului de pe MB. Link spre comentariu
sxn1 Postat Decembrie 29, 2019 Partajează Postat Decembrie 29, 2019 Dl FLORIN IORDACHE compara ora (timpul) aratat de calc. cu un alt dispozitiv. Cu ce ? 12-13 secunde pentru orice sistem de calcul este innaceptabil. Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Decembrie 29, 2019 Partajează Postat Decembrie 29, 2019 (editat) Acum 18 minute, vergil a spus: Meridianul Bucarest , daca nu este in lista , Ankara . Asa e ?? Cairo, Atena mai este pe aceas ora cu Bucurestiul. Editat Decembrie 29, 2019 de pop_ady44 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 29, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2019 Acum 33 minute, vergil a spus: Meridianul Bucarest , daca nu este in lista , Ankara . Asa e ?? Da,asa il am si eu,adica il am setat pe Bucuresti. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 29, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2019 Acum 27 minute, sxn1 a spus: Dl FLORIN IORDACHE compara ora (timpul) aratat de calc. cu un alt dispozitiv. Cu ce ? 12-13 secunde pentru orice sistem de calcul este innaceptabil. Pai eu il compar cu receiverul nostru de la telekom...adica cu ceasul de pe receiver . Se pare ca a mai ramas in urma cu vreo 7-8 sec....de cand i-am dat actualizare la timp. iar cam la vreo 10-11 ore....ramane in urma cu 1 min..sau chiar un pic mai mult. Link spre comentariu
sxn1 Postat Decembrie 29, 2019 Partajează Postat Decembrie 29, 2019 Nu sunt un licentiat in sisreme de calcul dar, eu cred ca nu procedati corect. Acel reciver poate avea un sistem de timp mai permisiv, gen sincronizare dupa frecventa retelei. Calc. (bios, sistem de operare) este dependent de timp. Pentru comparatie cred ca puteti folosi un smartfon. Acsesta find conectat la aceias retea (wi-fi) ar fi un bun reper. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 29, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2019 (editat) Acum 9 minute, sxn1 a spus: Nu sunt un licentiat in sisreme de calcul dar, eu cred ca nu procedati corect. Acel reciver poate avea un sistem de timp mai permisiv, gen sincronizare dupa frecventa retelei. Calc. (bios, sistem de operare) este dependent de timp. Pentru comparatie cred ca puteti folosi un smartfon. Acsesta find conectat la aceias retea (wi-fi) ar fi un bun reper. Am facut o comparatie acum intre pc-u si tel...meu si este tot cam la fel, adica ca intre pc-u si receiver, acum am vazut ca este o diferenta de 12-13 sec... Va multumesc pentru raspunsurile oferite ! Editat Decembrie 29, 2019 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
sxn1 Postat Decembrie 29, 2019 Partajează Postat Decembrie 29, 2019 Incercati si asta:https://computerstepbystep.com/windows-time-service-windows-7.html Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 29, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2019 Acum 5 minute, sxn1 a spus: Incercati si asta:https://computerstepbystep.com/windows-time-service-windows-7.html Asa si aici pe ce trebuie sa dau pe automat sau pe manual ? Aaa,si inca ceva,dupa ce dau pe automat sau pe manual trebuie sa apas si pe stop ... ? Astept raspunsul dvs! Link spre comentariu
sxn1 Postat Decembrie 29, 2019 Partajează Postat Decembrie 29, 2019 automatic. Captura de ecran este din comp. dv-tra ? "service status: stopped" Windows este cu crack? Se actualizeaza singur? Primeste actualizari? Dupa cum vedeti lucrurile se complica putin.De la o amarita de sincronizare. Cred ca ar trebui "sunat un prieten" care stie ce face. Link spre comentariu
danys Postat Decembrie 29, 2019 Partajează Postat Decembrie 29, 2019 nu se complica nimic,nu conteaza cum este Windows,se poate sincroniza automat sau atunci cand nu doriti sa fie acest serviciu activ ca sa nu consume resurse de exemplu se face manual , Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 29, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2019 Acum 20 minute, sxn1 a spus: automatic. Captura de ecran este din comp. dv-tra ? "service status: stopped" Windows este cu crack? Se actualizeaza singur? Primeste actualizari? Dupa cum vedeti lucrurile se complica putin.De la o amarita de sincronizare. Cred ca ar trebui "sunat un prieten" care stie ce face. Gata,acum sa vedem cum se comporta...intr-o ora . Va multumesc fff fff mult ! Link spre comentariu
sxn1 Postat Decembrie 29, 2019 Partajează Postat Decembrie 29, 2019 Daca aveti date la care tineti pe partitia cu windwos, face-ti o copie de siguranta. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 29, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2019 Acum 1 minut, sxn1 a spus: Daca aveti date la care tineti pe partitia cu windwos, face-ti o copie de siguranta. Ok,am inteles . Va multumesc ff ff mult pentru ajutorul oferit ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 29, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2019 (editat) Da se pare ca asta era problema...Adica ca trebuia sa-l dau pe automatic la Windows Time . Acum vad ca de cand am facut aceasta setare,a mai ramas in urma doar cu 2-3 sec...dar asta mi se pare ceva normal,adica intr-o ora, doar 2-3 sec... Va multumesc ff ff mult pentru ajutorul oferit ! Editat Decembrie 29, 2019 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum