Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Smart SCHNEIDER LED32-SC450k

gogu firescu

Postări Recomandate

buna ziua,

Acest smart chinez TV cu placa CV358H-A42 si ecran  G320SD4LTY-141a intrat in bootloop dupa o cadere de curent.

Nu am gasit softul, am pus un firmware pt TV Smart KROHLER  care are aceeasi placa CV358H-A42 si rezolutia 1366x768, insa imaginea este intoarsa si telecomanda nu mai merge.

Daca are cineva un soft raman recunoscator.

O zi buna

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

2

• lucadorin

2

• gogu firescu

2

• Bogdan Bdy

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 11 ore, gogu firescu a spus:

buna ziua,

Acest smart chinez TV cu placa CV358H-A42 si ecran  G320SD4LTY-141a intrat in bootloop dupa o cadere de curent.

Nu am gasit softul, am pus un firmware pt TV Smart KROHLER  care are aceeasi placa CV358H-A42 si rezolutia 1366x768, insa imaginea este intoarsa si telecomanda nu mai merge.

Daca are cineva un soft raman recunoscator.

O zi buna

astea sant mai practice,imaginea se intoarce din menu service,dar daca telecomanda nu asculta,e mai greu,service menu ,menu 1147,

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

placa arata asa: IMG_0238.thumb.JPG.1994c2a11e32a1b117b233eb14b31751.JPG

t-con lipit direct pe display, insa am mai incercat un soft de pe un forum arabesc si a murit dupa ce a scris "software upgrade failed"  - acum mai sta ledul stby rosu, nu primeste nici o comanda si nu mai citeste nici stickul USB desi are 5v pe mufa 

probabil trebuie sa caut alta placa ....

Link spre comentariu

si eu am comis-o cu un cv338 ,mort a ramas,nu a vrut nici in ruptul capului sa booteze,chiar daca am rescris si spi flash,(la mine era sub ci+) a ramas sa mai rescriu emmc-ul dar nu am gasit bin

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Buna ziua!

Am un tv schneider model LED32-SC450K.   placa de baza CV358H-T42.   display G320ND4N10-2.   

Problema soft (android) ramane logo pe display si re restarteaza. 

Ma poate ajuta cineva? Multumesc!

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...
On 3/29/2020 at 9:41 AM, lucadorin said:

Încercați cu unul dintre acestea! Codul TFT reprezintă tipul de display,  ar trebui să-l găsiți pe capacul tv-ului! 

Aici: https://www.rserv.ro/software/?wpdmc=schneider

Aveti si procedura acolo!

Buna ziua!

Am intampinat aceeasi problema, am urmat sfatul de mai sus si a mers, doar ca acum imaginea e rasturnata. Ma poate ajuta cineva sa rezolv aceasta situatie?

Link spre comentariu
Chiar acum, AdrianM a spus:

Buna ziua!

Am intampinat aceeasi problema, am urmat sfatul de mai sus si a mers, doar ca acum imaginea e rasturnata. Ma poate ajuta cineva sa rezolv aceasta situatie?

surce 2580 si intoarceti ecranul

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

am un LED32-SC450K. la mine codul TFT e TFT219491 - pe link am gasit doar TFT219413-1-2-3  care a fost cel mai apropiat. dar sunt si alte coduri. oare fac mai mult rau decat bine daca incerc un alt cod?     linkul pentru TFT219413-1-2-3 e stricat, nu ma lasa sa descarc fisierul... oare daca incerc de la alt cod TFT ? mersi

Link spre comentariu
  • 7 luni mai târziu...

Buna ziua, domnilor! 

A schimbat cineva recent barete led la acest model de tv? 

Mi-a venit unul cu baretele schimbate, kilerit rău, și nu găsesc nimic despre el, sa știu ce să cumpăr... 39v/600 mă scrie pe MB pentru backlight; ori barete de 6v in paralel, ori de 3v in serie!

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
La 13.11.2022 la 11:48, Budreala Radu a spus:

Buna ziua, domnilor! 

A schimbat cineva recent barete led la acest model de tv? 

Mi-a venit unul cu baretele schimbate, kilerit rău, și nu găsesc nimic despre el, sa știu ce să cumpăr... 39v/600 mă scrie pe MB pentru backlight; ori barete de 6v in paralel, ori de 3v in serie!

Doua barete de cate 6 leduri de 3v fiecare ,  puse in serie .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări