Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung UE32J5100AW

stefank

Postări Recomandate

Buna ziua la acest tv led am schimbat placa de baza  bn41-02098b  cu bn41-02482a . Televizorul merge dar imaginea este solarizata in culoare roz pe contururile continutului imaginii , in meniu culorile sunt corecte, fara a da semn ca si acolo ar fi ceva necorespunzator . Din meniul service la tipul displayului orice aleg manifestarea nu se schimba doar imaginea se rastoarna cu susul in jos . Ce setare mai exista ( daca exista ) pentru rezolvarea manifestarii ? Multumesc .

IMG_20191228_144457.jpg

Editat de stefank
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefank

4

• clony

2

• iuliantv

1

• cristeama

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Televizorul este echipat cu bn41-02098b , fiind defecta am gasit in stoc o placa bn41-02482a care s-a potrivit la conectorul de alimentare si conectorul lvds . Manifestarea practic nu este un defect ci o neconcordanta din punct de vedere soft , eventual o neconcordanta infima hard , placa de schimb posibil sa fie dintr-un led cu diagonala de 42 si din aceasta cauza alt tip de display . Singura posibilitate ar fi setarea unei valori din meniul service ( care inca nu am depistat-o ) sau sa procur o placa de baza corespunzatoare

Link spre comentariu

Multumesc pentru raspunsuri , am rescris eepromul 24LC256 ( cu continutul citit tot din el , in lipsa de altceva )  dar tot asa este imaginea , am pus placa de baza si pe un UE40J5200 si tot asa se manifesta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări