feri.visky Postat Decembrie 26, 2019 Partajează Postat Decembrie 26, 2019 Am acest radioreceptor cu sigla originală Radio Popular... Mă interesează, dacă ştie cineva, unde a apărut articolul din fotografie... Link spre comentariu
puriu Postat Decembrie 26, 2019 Partajează Postat Decembrie 26, 2019 Parca am citit asa ceva in "Sport si Tehnica" prin 1961. Era montat in licenta cu piese originale frantuzesti. Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 26, 2019 Partajează Postat Decembrie 26, 2019 În cartea "Scheme comentate ale aparatelor de radiorecepție" de Andrei Vladescu, ediția 1960, se spune că singurele aparate cu tranzistori sunt "Solistor S-595T" și "Sport S-605T" cu tranzistori SFT. Link spre comentariu
franzm Postat Ianuarie 4, 2020 Partajează Postat Ianuarie 4, 2020 Am gasit acest site cu ceva ce se vrea a fi prototipul francez. Ma iertati daca repet ceva ce s-a mai pus. 1 Link spre comentariu
SOLDAN CONSTANTIN Postat Ianuarie 22, 2020 Partajează Postat Ianuarie 22, 2020 Va salut, astazi am scanat Brosura RR SOLISTOR RADIO POPULAR 300dpi,color pdf si se poate descarca de aici : http://www.mediafire.com/file/gc2mx3pfp1rlpqf/RR_SOLISTOR_%28SEG%29.pdf/file cu stima Soldan. 2 Link spre comentariu
philips23 Postat Februarie 13 Partajează Postat Februarie 13 Multumim, d-le. Soldan !!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum