cristi7521 Postat Decembrie 24, 2019 Partajează Postat Decembrie 24, 2019 Poze cu montajul: https://imgur.com/a/lzIkyyf Dimensiunea pcb-ului este 240 x 130 mm. PFC a fost calculat asa cum am scris in titlu pentru o putere de 5000W la o tensiune a retelei de 180V, tensiunea de iesire din PFC este 410V. Curentul maxim tras din retea a fost de 28.5A, tensiunea retelei a scazut de la 232V la 202V. Am incercat sa mai pun rezistente de sarcina, dar tensiunea de iesire a inceput sa scada, curentul consumat din retea a ramas acelasi, deci a intrat in limitare. Rezulta o putere maxima consumata de 5750W. Pentru 180V si acelasi curent de 28.5A se obtin 5130W putere consumata , deci o putere utila de aproximativ 5000W, asa cum a fost calculat. Montajul a fost facut de test, nu cred ca se poate trage dintr-o retea monofazata o asemenea putere in regim continuu, am folosit cablu de 2.5mm (aproximativ 23m) de la tablou la montaj si se incalzea destul de bine. Nici pcb-ul nu cred ca duce mult timp acest curent, grosimea stratului de cupru fiind de de 35 um.Bineinteles, traseele de putere sunt dublate cu sarma de Cu de 1.5mm2. Cred ca o sa il folosesc la un invertor de sudura, cand o sa am timp o sa ii fac unul pe masura. Link spre comentariu
elektronu85 Postat Ianuarie 14, 2020 Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 Va salut! Un preț pentru un asemenea modul se poate va rog? Mulțumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum