Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV LCD SAMSUNG MODEL LE32S81BX/XEH

ROBEERT

Postări Recomandate

Serie sasiu/mainboard: BN41-00878A.
Serie sursa: BN44-00191A.

Descriere defect: vedeti filmuletul pana la capat aici:  

Eu unul as crede ca tunerul sau tensiunea de 33 volti face figuri. 

Niste pareri din partea colegilor referitor la acest defect sunt binevenite.

Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ROBEERT

4

• bobo

2

• dan-a2

1

• ciuca paul

1

Top autori în acest subiect

Si  eu sunt in asentimentu d-voastra ,ca selectorul nu-i stabil pe frecvanta corecta a canalelor datorita selectorului sau tensiunii de acord a lui .Ati incercat cu acordul fin ramane stabila? Verificati tensiunea si filtrajele de pe langa selector sau chiar la unele modele am vazut este un filtraj in interiorul lui.

Link spre comentariu

Prea putine informatii.

Eu as pune esr metrul la treaba ca sunt conzi de inlocuit pe placa de baza si sub blindaj.

Mai este cel putin unul pe placa dintre main si tcon.

Trebuia specificat daca face probleme si pe hdmi sau scart.

Tuner defect nu am gasit dar conzi am schimbat multi la acest tv.

Link spre comentariu
Acum 2 minute, bobo a spus:

Prea putine informatii.

Eu as pune esr metrul la treaba ca sunt conzi de inlocuit pe placa de baza si sub blindaj.

Mai este cel putin unul pe placa dintre main si tcon.

Trebuia specificat daca face probleme si pe hdmi sau scart.

Tuner defect nu am gasit dar conzi am schimbat multi la acest tv.

Am uitat sa spun ca pe scart am probat de la bun inceput si functioneaza corect.

Acum 6 minute, ciuca paul a spus:

Si  eu sunt in asentimentu d-voastra ,ca selectorul nu-i stabil pe frecvanta corecta a canalelor datorita selectorului sau tensiunii de acord a lui .Ati incercat cu acordul fin ramane stabila? Verificati tensiunea si filtrajele de pe langa selector sau chiar la unele modele am vazut este un filtraj in interiorul lui.

Nu are in meniu acord fin decat cautare manuala sau automata.

Link spre comentariu

Sunt cativa conzi de 22 micro/25v  pe langa tuner, mai sunt si de 100 micro si mai sunt 3 sau 4 bucati de 1000 micro sub tabla de la procesor.

Am inlocuit multi conzi pe aceste placi.

Eu ii rasucesc cu patentul si pun conzi normali in loc.

Link spre comentariu

Sunt conzii de vina ,situate pe partea dreapta a mainului.acolo sub stabilizator,si in special cele deasupra mufei negre,grupul de 4 buc.Dar merita schimbate toate.Nu este defectul din tuner.

Editat de attilaa0
Link spre comentariu
Acum 12 minute, attilaa0 a spus:

Sunt conzii de vina ,situate pe partea dreapta a mainului.acolo sub stabilizator,si in special cele deasupra mufei negre,grupul de 4 buc.Dar merita schimbate toate.Nu este defectul din tuner.

1 oră în urmă, dan-a2 a spus:

Ceva lipituri reci in tuner :scarpin

Maine pun ESR-metrul la treaba. Daca nu este din conzi defectul, dau si cu suflanta prin tuner. Sper ca totusi sa fie din conzi defectul. Tunerul trebuie scos de pe placa si relipit cu suflanta prin el. Revin cu rezultatul.

Link spre comentariu
La 23.12.2019 la 22:02, attilaa0 a spus:

Buna seara. TV rezolvat. Exact cum a precizat domnul Attilaa0 a fost. Am gasit exact in acea portiune defecti opt condensatori de 100mf/16V, unul de 10mf/16V si unul de 22mf/16V. Deci in total 10 condensatori defecti. Aveau ESR-ul la pamant ( dadeau cativa zeci de ohmi ).

Mii de multumiri. Sarbatori fericite tuturor colegilor.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări