Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

indesit wil 105x

valentin7526

Postări Recomandate

Buna seara! Masina de spalat Indesit wil105x, am inlocuit tot ce e marcat in prima poza (cu rosu). Cand alimentez la 220v se aprind toate ledurile si se sting, nu mai apare nimic. Inainte aveam primele doua leduri de la butoanele 1 si 2 (cel cu timer si pete). Am gasit pe placa de sus ceva care parea suspect...am spalat cu alcool iz si a disparut ( am atins de doua ori cu letconul), pare totul ok. Dar, acum nu mai intra curent, clipese la alimentare si se sting, in rest nimic.

Ce pot face?

Ce trebuie sa schimb la placa de jos!

Multumesc anticipat!

3.jpg

2.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• valentin7526

3

• validae

2

• Florinel TV

1

• sxn1

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

La placa de jos trebuie să verifici doar dacă ajung 5V.Dacă ajung e OK, dacă nu ajung, sursa e defectă, sau ai un scurtcircuit pe partea logică.Ai măsurat ce tensiuni ai pe condensatorii înlocuiţi, când alimentezi placa la reţea ? Vezi că dacă placa nu e montată pe maşină, nu se întâmplă mare lucru, doar apar tensiunile de alimentare şi eventual clipesc sau nu nişte leduri.Problele se fac cu placa (plăcile) montate pe maşină....

Link spre comentariu

Buna seara! Care este sursa? Din ce este compusa? Cum arata?  Placa pe care sunt montate butoanele de comanda a fost spalata cu alcool izop...in poza se vede ca avea ceva ...dupa ce am spalat ...s-a diminuat! Am refacut traseul cu letconul...cat am putut... Nu ar fi o problema de la triac? Multumesc  anticipat  pentru raspuns!

Link spre comentariu
Acum 18 ore, valentin7526 a spus:

Buna seara! Care este sursa? Din ce este compusa? Cum arata?  Placa pe care sunt montate butoanele de comanda a fost spalata cu alcool izop...in poza se vede ca avea ceva ...dupa ce am spalat ...s-a diminuat! Am refacut traseul cu letconul...cat am putut... Nu ar fi o problema de la triac? Multumesc  anticipat  pentru raspuns!

Sursa este aceia ce este incercuita cu rosu de mine in poza 

3.jpg.2609692a0ac0748bdcc63fb502548f43.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări