Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Integrat LA4663

Nicusor Lupu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

• George Mark

2

• zsjkuki

1

• Nicusor Lupu

1

Nu ştiu ce scop au postările astea, dar cam bănuiesc......,auzi...,de ce nu cauţi pe internet ?,,.Păi forumul ăsta e pe reţeaua de gaze ??? Dacă nu vrei sau nu poţi să ajuţi cu nimic, abţine-te de la astfel de postări....puteai măcar să pui un link la site-ul la care făceai referire, dacă voiai să fii util.Nu ţi-ai pus problema că omul vrea să cumpere de la cineva de încredere şi de aceea apelează la forum ? Că de Aliexpress sau Ebay au cam auzit toţi....

Editat de validae
Link spre comentariu

@validae am incercat sa trimit mesajul pe PM ca sa explic. Motivul pentru care nu am pus un link... a fost ca un punct din regulament si anume punctul 3 spune Se interzice postarea de link-uri catre magazine online sau site-uri de vanzari atat din partea cumparatorului cat si din partea ofertantilor, cei care incalca aceasta regula risca avertisment cu 1 punct de penalizare pe motiv de reclama;

Am cautat pe Aliexpress si am gasit imediat al pretul care l-am mentionat si am zis ca sa nu fac reclama. Dar daca Aliexpress este voie sa postezi atunci...

@Nicusor Lupu Uita-te pe Aliexpress (https://www.aliexpress.com/af/LA4663.html?d=y&origin=n&SearchText=LA4663&catId=0&initiative_id=SB_20191227063307) si gasesti imediat circuitul. 

Link spre comentariu

Când pui un link pentru informarea unui coleg nu se consideră reclamă.Cei care postează doar ca să facă reclamă unui produs sau magazin nu intervin decât pe la Bazar, nu prea postează la secţiunile tehnice.

Link spre comentariu
Acum 3 ore, George Mark a spus:

@validae am incercat sa trimit mesajul pe PM ca sa explic. Motivul pentru care nu am pus un link... a fost ca un punct din regulament si anume punctul 3 spune Se interzice postarea de link-uri catre magazine online sau site-uri de vanzari atat din partea cumparatorului cat si din partea ofertantilor, cei care incalca aceasta regula risca avertisment cu 1 punct de penalizare pe motiv de reclama;

Am cautat pe Aliexpress si am gasit imediat al pretul care l-am mentionat si am zis ca sa nu fac reclama. Dar daca Aliexpress este voie sa postezi atunci...

@Nicusor Lupu Uita-te pe Aliexpress (https://www.aliexpress.com/af/LA4663.html?d=y&origin=n&SearchText=LA4663&catId=0&initiative_id=SB_20191227063307) si gasesti imediat circuitul. 

Colegul George Mark a descoperit Aliexpress. Multumim

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări