Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme conectare cuptor electric cu plita inducție

Vizitator Popescu Alex

Postări Recomandate

Total de acord ,dar eu spuneam sa puna doar de proba .

Nu sa lase permanent fara priza de pamant  .(ar fi crima adevarata)

Eu tot cred ca  are Pamantarea comuna cu Nulu de lucru ,Si de acolo diferentiala face poc .

Daca merge intre 2 faze nu mi se parte ok pentru ca acele rezistente sunt concepute sa mearga la 230 volti nu la 400.

Editat de pop_ady44
Link spre comentariu

Acolo trebuie sa vina un electrician adevărat, nu un legator de fire, și sa vadă care este problema și sa o rezolve. 

Nu-i o problema rezolvabila prin telefon mai ales cu un incepator la celalalt capăt al firului. 

Sigur sint niște probleme de legături la instalația trifazata. 

Editat de sesebe
Link spre comentariu
Acum 3 ore, sesebe a spus:

Acolo trebuie sa vina un electrician adevărat, nu un legator de fire, și sa vadă care este problema și sa o rezolve. 

Nu-i o problema rezolvabila prin telefon mai ales cu un incepator la celalalt capăt al firului. 

Sigur sint niște probleme de legături la instalația trifazata. 

De-accord 1000% ca asa se rezolva problema sigur si elegant .

Da vezi tu ca la noi si Zugravu si popa si militianu si avocatu e de toate la un loc si defapt ninic . 

ROMANIA sa nu uitam .

Link spre comentariu

Cit timp lumea cere ajutor dar nu-si pune locatia corecta la profil nu are decit sa tot intrebe.

Sint unele persoane care ar fi putut ajuta concret la fata locului poate daca erau din aceeasi localitate.

In alta ordine de iedei magazinul vinzator trebuie sa poata asigura si instalarea, direct sau printr-o firma de obicei, binenteles contra cost.

Nu au voie sa vinda ceva ce nu poate fi instalat oficial. Firma care ar face instalarea, chiar daca ar fi bita, tot ar trebui sa asigure punerea in functiune in conditii corecte.

Link spre comentariu
Acum 9 minute, sesebe a spus:

Cit timp lumea cere ajutor dar nu-si pune locatia corecta la profil nu are decit sa tot intrebe.

Sint unele persoane care ar fi putut ajuta concret la fata locului poate daca erau din aceeasi localitate.

In alta ordine de iedei magazinul vinzator trebuie sa poata asigura si instalarea, direct sau printr-o firma de obicei, binenteles contra cost.

Nu au voie sa vinda ceva ce nu poate fi instalat oficial. Firma care ar face instalarea, chiar daca ar fi bita, tot ar trebui sa asigure punerea in functiune in conditii corecte.

Du-te tu si ajuta-l sa-l conecteze.Sa nu uiti sa iei osciloscopul si banda izolatoare;poate nu ajunge cablul si trebuie innadit :limb: .

Link spre comentariu

@Popescu Alex\

Vezi ca nu ai legat bine firele... plita nu este trifazica. Daca te uiti bine la ce scrie in engleza vezi ca suntul face conexiunea intre 3 faze insa nu trifazic... Priza trebuie conectata la monofazat si de ce sare dupa ceva timp... este foarte simplu ca in monofazat nu ai sigurante mari. Iti trebuie una de minim 32A. M-am uitat in sigurantele de la panou si se pare ca ai una in 32A si una de 40A dar par pe trifazat... restul sunt de 16A si alea de jos nu se vede clar ce scrie pe ele.  

Scrie modelul plitei ca sa verific care ii puterea maxima.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări