Vizitator Moldalex Postat Decembrie 22, 2019 Partajează Postat Decembrie 22, 2019 Masina de tocat electrica este Marca HEINER,tip MEAT GRINDER, DUO6080,Power Action 1500 w,50/60 Hz,220-240 V. Atachez imagini cu forma cutitului initiala si rupta.Daca cineva cunoaste unde as putea gasi un asemenea cutit,deoarece cei de la magazinul de unde am achizitionat echipamentul,au afirmat ca trebuie sa cumpar alt echipament,ceea ce mi se pare bataie de joc. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 22, 2019 Partajează Postat Decembrie 22, 2019 (editat) Încercaţi la firmele ce asigură service-ul, chiar şi postgaranţie.Poate vi-l dau contracost... Mai există şi varianta folosirii unui cuţit de maşină manuală, care se potriveşte ca dimensiuni (nu neapărat şi forma curbată), eventual ajustat ca grosime prin polizare. Editat Decembrie 22, 2019 de validae Link spre comentariu
manolo Postat Decembrie 22, 2019 Partajează Postat Decembrie 22, 2019 Ia vezi asta este bun? http://www.valma.ro/produs/cutit-pentru-masina-de-tocat-carne-heinner--rohnson Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 22, 2019 Partajează Postat Decembrie 22, 2019 (editat) Se gasesc pe net set-uri pentru fel si fel de masini de tocat. Eu nici nu mai stateam la taclale cu aia de la magazinele de electrocasnice. Oricum politica lor e simpla si mercantila: cumparati, cumparati, cumparati...ce atata service? cumparati ca prostii si atat...consum. Editat Decembrie 22, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 22, 2019 Partajează Postat Decembrie 22, 2019 Era chiar culmea să arunci o maşină de tocat perfect funcţională din cauza ruperii sau pierderii cuţitului....care e un ,,consumabil,, până la urmă. Link spre comentariu
Усилитель Postat Decembrie 22, 2019 Partajează Postat Decembrie 22, 2019 Și eu am un aparat de purificat aer, odată nu am găsit filtru de schimb la el....... Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Decembrie 24, 2019 Partajează Postat Decembrie 24, 2019 Dăuă dracului de treaba! Cum se poate rupe un cutit de la masina de tocat carne? Ca doar omu' n-a tocat oase, cel putin asa inclin sa cred! Ori mai nou, fac cutitele din zamac. Link spre comentariu
dem3ntor Postat Decembrie 24, 2019 Partajează Postat Decembrie 24, 2019 La masina mea, tot un heinner, s-a topit intrerupatorul la nici 1 an de la cumparare, practic la a 2-a utilizare, la Paste una si la Craciun era gata! Le fac fara cap, de aici si preturile mai mici. Dar a naibi saracie, are 4 ani de atunci, a tocat vreo 8 porci si o turma mica de mioare si inca #rezista. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 26, 2019 Partajează Postat Decembrie 26, 2019 (editat) Mie mi-a busit conul de inox pentru suc de tomate, pentru ca acele coji nu mai ajung pe canalul de reziduuri ci se depun pe gauri. Masina este pentru tocat carne dar este si pentru suc de rosii. Masina n-a fost nici cea mai ieftina dar nici cea mai scumpa, cam la 480 Ron. Mai am una mai ieftina si la aia s-a dus dracia de sistem de prindere de plastic cu ghidaje. Incep sa cred ca daca iei cea mai scumpa masina de tocat, abia atunci ai sanse sa nu ti se strice...nu mai vorbesc de facilitati aditionale fata de cele ieftine. Chestia asta am observat-o si la alte electrocasnice...nu se mai pune problema de dotari si facilitati ci mai degraba rezistenta la uzura. Editat Decembrie 26, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 28, 2019 Partajează Postat Decembrie 28, 2019 La cum arata acel cuțit, e de mirare ca a mers, nu ca s-a rupt. De ex. profilul asta e mult mai rezistent decât cel în discuție. Asta a fost unul din criteriile de alegere a mașinii. https://emag.page.link/75briqMNrnNLMRPX6 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum