Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cutit Masina de tocat electrica HEINER

Vizitator Moldalex

Postări Recomandate

Vizitator Moldalex

Masina de tocat electrica este Marca HEINER,tip MEAT GRINDER, DUO6080,Power Action 1500  w,50/60 Hz,220-240 V.

Atachez imagini cu forma cutitului initiala si rupta.Daca cineva cunoaste unde as putea gasi un asemenea cutit,deoarece cei de la magazinul de unde am achizitionat echipamentul,au afirmat ca trebuie sa cumpar alt echipament,ceea ce mi se pare bataie de joc. 

DSCF9447.JPG

DSCF9448.JPG

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

• manolo

1

• GEO 53 BN

1

• Усилитель

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Încercaţi la firmele ce asigură service-ul, chiar şi postgaranţie.Poate vi-l dau contracost...

Mai există şi varianta folosirii unui cuţit de maşină manuală, care se potriveşte ca dimensiuni (nu neapărat şi forma curbată), eventual ajustat ca grosime prin polizare.

Editat de validae
Link spre comentariu

Se gasesc pe net set-uri pentru fel si fel de masini de tocat. Eu nici nu mai stateam la taclale cu aia de la magazinele de electrocasnice. Oricum politica lor e simpla si mercantila: cumparati, cumparati, cumparati...ce atata service? cumparati ca prostii si atat...consum.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

La masina mea, tot un heinner, s-a topit intrerupatorul la nici 1 an de la cumparare, practic la a 2-a utilizare, la Paste una si la Craciun era gata!

Le fac fara cap, de aici si preturile mai mici.

Dar a naibi saracie, are 4 ani de atunci, a tocat vreo  8 porci si o turma mica de mioare :) si inca #rezista.

Link spre comentariu

Mie mi-a busit conul de inox pentru suc de tomate, pentru ca acele coji nu mai ajung pe canalul de reziduuri ci se depun pe gauri. Masina este pentru tocat carne dar este si pentru suc de rosii. Masina n-a fost nici cea mai ieftina dar nici cea mai scumpa, cam la 480 Ron. Mai am una mai ieftina si la aia s-a dus dracia de sistem de prindere de plastic cu ghidaje. Incep sa cred ca daca iei cea mai scumpa masina de tocat, abia atunci ai sanse sa nu ti se strice...nu mai vorbesc de facilitati aditionale fata de cele ieftine. Chestia asta am observat-o si la alte electrocasnice...nu se mai pune problema de dotari si facilitati ci mai degraba rezistenta la uzura.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări