franzm Postat Decembrie 26, 2019 Partajează Postat Decembrie 26, 2019 Daca rusul e NOS, s-ar putea sa-i fie dor de electrolitici noi. Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 26, 2019 Partajează Postat Decembrie 26, 2019 (editat) Tektronix 465B, 2x100MHz, cu multimetrul DM 44 incorporat, 2 sonde masura X1 si X10, +sonda de masurare temperatura originala. Include : husa de protectie originala. manual tehnic de prezentara , manual de service cu: scheme ..cu liste piese...organigrane de depanare...plus alte detalii mecanice. Documentatia de utilizare si de service este completa. Nu este un site de vanzare, deci nu dau pret. Poze , pret si alte discutii pe MP. Daca intereseaza. Editat Decembrie 26, 2019 de PINTI Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 26, 2019 Partajează Postat Decembrie 26, 2019 1500 de lei ? Pai in banii astia iei Rigol 1054Z nou, e alta viata fata de analogice, cu toate ca e model putin mai vechi. http://shop.agesys.ro/cu-4-canale/1148-ds1054z.html Link spre comentariu
informer Postat Decembrie 26, 2019 Partajează Postat Decembrie 26, 2019 (editat) Personal as pune si banii de colinda pe langa bugetul actual si as cumpara unul nou cu garantie, digital cu 2/4 canale, functie de banda dorita. As opta pt. unul analogic SH daca as avea bugetul sub jumatate din ce spuneti. Am avut multe osciloscoape analogice, de la doua modele romanesti (E0102, E0104) la Tektronix 2467 dar nu se compara ca si comoditate de lucru cu unul digital din anul 2019.... Editat Decembrie 26, 2019 de informer 1 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 26, 2019 Partajează Postat Decembrie 26, 2019 Eu am cumparat de aici http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/osciloscop-10mhz-st16a-p-4270 este nou si merge bine, pentru ce fac eu, acum depinde ce vrei sa masori cu el Sper sa nu se considere reclama, multumesc pentru inteles Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 26, 2019 Partajează Postat Decembrie 26, 2019 Eu ca incepator as strange bani pentru unul digital cu cel putin 2 canale care poate lejer sa te tina si o viata intreaga daca ai grija de el. De schimbat il schimbi cand avansezi destul de mult cu electronica si intri in domeniul semnalelor digitale multiple. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Decembrie 26, 2019 Partajează Postat Decembrie 26, 2019 (editat) 1 oră în urmă, tenzen a spus: Vreau sa achizitionez unul,sa lucrez cu el,nu e vorba de bani,e treaba ca vreau un analogic,bunisor,intr-un buget de sa zicem,pina in 1500,chiar si sh,dar nu petarde rupte.De aia pomenisem de rusul ala NOS.Eu nu am probleme la depanare aparaturi rusesti.Important e sa nu iau vreunul reparat pe vreun genunchi. Ati inteles gresit d-nul Pinti !! Editat Decembrie 26, 2019 de dan-a2 Link spre comentariu
tenzen Postat Decembrie 26, 2019 Partajează Postat Decembrie 26, 2019 Comoditatea de lucru nu este un criteriu principal.Multumesc de informatii.Bugetul nu depinde neaparat de uretele in prag de an nou.Am pus ceva estimativ,ma intereseaza chiar si unul sub 1000,problema mea principala este sa nu iau unul busit si reparat in asa maniera incit niciodata nu poate fi adus la stadiul original.Pe de alta parte,pot lua unul care nu este defect,dar are ore bune de functionare.Bineinteles,unul din 2019,in cazul unei greseli,nu mai poate fi reparat.Asta este o alta problema.Intr-o alta ordine de idei,multumesc tuturor de sfaturi si cred ca ma indrept vertiginos catre o comanda online. Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 26, 2019 Partajează Postat Decembrie 26, 2019 Acum 21 minute, dan-a2 a spus: Ati inteles gresit d-nul Pinti !! STIMA SI RESPECT. Nu ma refeream la Dumneata. Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 26, 2019 Partajează Postat Decembrie 26, 2019 Alege scula cea mai performanta in banii pe care ii ai....eventual mai asteapta si mai strange bani. Nu te grabi sa cumperi un aparat ieftin si neperformant....peste un an sau doi vei vrea sa scapi de el ca sa treci la nivel superior, si te trezesti ca nu ti-l va cumpara nimeni! Alege intotdeauna ce-i mai bun, chiar daca este mai scump....nu merge niciodata pe ideea ca pentru inceput este bun si asta! 1 Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 26, 2019 Partajează Postat Decembrie 26, 2019 (editat) Acum 1 oră, PINTI a spus: A spus cineva,... ceva....... de pret in acest topic?????? Rusine. Mai esti si Buzoian de-al meu. Stima. Da, initiatorul ( ma rog, nu chiar ) a spus ca are 1500 de lei de cheltuit. Acum 2 ore, tenzen a spus: Vreau sa achizitionez unul,sa lucrez cu el,nu e vorba de bani,e treaba ca vreau un analogic,bunisor,intr-un buget de sa zicem,pina in 1500,chiar si sh,dar nu petarde rupte.De aia pomenisem de rusul ala NOS.Eu nu am probleme la depanare aparaturi rusesti.Important e sa nu iau vreunul reparat pe vreun genunchi. Vrei si vreun desen ca sa intelegi mai bine ? Editat Decembrie 26, 2019 de modoran Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 26, 2019 Partajează Postat Decembrie 26, 2019 Acum 57 minute, mac01 a spus: Alege scula cea mai performanta in banii pe care ii ai....eventual mai asteapta si mai strange bani. Nu te grabi sa cumperi un aparat ieftin si neperformant....peste un an sau doi vei vrea sa scapi de el ca sa treci la nivel superior, si te trezesti ca nu ti-l va cumpara nimeni! Alege intotdeauna ce-i mai bun, chiar daca este mai scump....nu merge niciodata pe ideea ca pentru inceput este bun si asta! Foarte bine punctat. Cauta sa aibă și un set de întrări digitale. Te va ajuta foarte mult în depanarea aparaturii noi. Și 4 canale analogice. Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 1, 2020 Partajează Postat Ianuarie 1, 2020 @tenzen până la urmă te-ai hotărât la un model? Când primești atâtea recomandări nu strica un răspuns, cred că nu sunteți chiar începător. Link spre comentariu
tenzen Postat Ianuarie 1, 2020 Partajează Postat Ianuarie 1, 2020 Nu sint incepator,intr-adevar.Nu sint nici avansat,incit sa necesit unul performant cu zeci de canale ultra-digital...Conditiile de lucru sint de genul "cum e afara".Adica daca afara sint -10 grade,la temperatura asta lucrez,momentan,alea 10 ore sau cit stau pina termin treaba.Un astfel de aparat,daca e sa il iau performant,nu poti lucra cu el in bataia vintului.Deocamdata am luat unul rusesc,l-am reparat,urmind ca,sper eu,odata terminata noua constructie cu incalzire si tot tacimul,sa iau unul nou.Am ales sa iau deocamdata unul sh la bani putini deoarece nu se justifica o suma mare.Nu e vorba ca nu dispun de bani,ci doar ca nu merita sa iti bati joc de o scula buna.Mai pe scurt,nu pot sa tin in garaj pe banc 2000-3000 de lei in praf si cu riscul lovirii,sau sa il iau de la 20 de grade sa il scot la -10,masor cu el,dupa care il bag iar la 20 de grade la pastrare.Pentru un an sau maxim doi,merge asta,mai ales ca masor doar semnale de la senzori de turatie.Multumesc tuturor pentru raspunsuri,trebuie sa iei cea mai buna scula de banii de care dispui si asa am sa fac. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum