Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv plasma LG 42PM3MVA-ZA

adrianvmx

Postări Recomandate

Am avut probleme cu modulul Zsus caruia i am schimbat circuitul de sub radiator dar desi dupa cateva minute radiatoarele  placilor  YSUS SI ZSUS se incalzesc destul de tare nu vad sa plece ventilatoarele .Stie cineva unde sunt localizati senzorii de temperatura eventual se poate testa functionarea in service mode ?!

Link spre comentariu

Am 63 de grade Celsius pe radiatorul Zsus si 65 de grade Celsius pe radiatorul cel mare de pe Ysus .Precizez ca masuratoarea s a facut cu aparat de masura China DT9208A cu sonda aferenta iar temeperaturile au ajuns la aceasta valoare in 15 minute si tind sa cresca.

Link spre comentariu

Eu unul, daca gasesc o plasma aruncata la capatul blocului, nici nu ma aplec sa o iau. Dar sa o mai repar. Poate iarna sa fie folosita drept radiator electric. Adriane, returneaz-o si spune-i ca este prea scumpa reparatia si nu se merita. Atfel proprietarul te va vizita in fiecare saptamana. Parerea mea dar poate sunt subiectiv. Valabil si pentru televizoarele cu tub. Pe OL.. sunt si cu 50 de lei. Cat sa iei pe o reparatie ?. Daca mai cumperi si un traf de linii....

Editat de yokoono
Link spre comentariu
Acum 38 minute, yokoono a spus:

Eu unul, daca gasesc o plasma aruncata la capatul blocului, nici nu ma aplec sa o iau. Dar sa o mai repar. Poate iarna sa fie folosita drept radiator electric. Adriane, returneaz-o si spune-i ca este prea scumpa reparatia si nu se merita. Atfel proprietarul te va vizita in fiecare saptamana. Parerea mea dar poate sunt subiectiv. Valabil si pentru televizoarele cu tub. Pe OL.. sunt si cu 50 de lei. Cat sa iei pe o reparatie ?. Daca mai cumperi si un traf de linii....

Nu o repar pentru bani  ...este a unui unchi si este montata afara in foisor ,pana la urma am pus ventilatoarele pe direct si poate  trece iarna.

Link spre comentariu
On 12/21/2019 at 2:53 PM, adrianvmx said:

Am avut probleme cu modulul Zsus caruia i am schimbat circuitul de sub radiator dar desi dupa cateva minute radiatoarele  placilor  YSUS SI ZSUS se incalzesc destul de tare nu vad sa plece ventilatoarele .Stie cineva unde sunt localizati senzorii de temperatura eventual se poate testa functionarea in service mode ?!

panasonic tx-p55vt30e, 3D, 7 blink pe led rosu, dupa manual service inseamna defect in modulele de forta...aceste module ma costa 200 de euro fara transport, miercuri cand a venit gunoieri, l-am asezat frumos linga tomberon, nu a vrut s-al ia pina nu le-am dat un kg de carnati si un bidon 2,5 L de vin rosu...

Nu va mai bateti capatana cu plasme, decat daca e sursa defecta si atat!!!!:96 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări