Costica Tv Postat Septembrie 18, 2020 Partajează Postat Septembrie 18, 2020 (editat) 2 hours ago, robert1000 said: toate tensiunile pe mufa lvds sunt ca si pe cealalta placa. Chiar sa fie nevoie de resoftat Vct-ul? panelurile ambele chimei, unul v260b1-l01 iar celalalt v260b1-l03. Programator pt asa ceva nu am... E foarte posibil configuratia lvds a ecranului sa fie in softul VCT-ului, daca aveai postal 3 era simplu, citeai softul VCT de la placa veche si il "plantai" in celalalt VCT.... Eu stiu ca am o placa functionala dar nu m-am uitat pentru ce display este, daca e pentru displayul tau discutam.... Editat Septembrie 18, 2020 de Costica Tv Link spre comentariu
robert1000 Postat Septembrie 18, 2020 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2020 hai in privat Link spre comentariu
Costica Tv Postat Septembrie 20, 2020 Partajează Postat Septembrie 20, 2020 On 9/18/2020 at 9:19 PM, robert1000 said: am facut modificarea, ecran albastru, nu apare nimic pe el, am pus si eepromul din placa cealalta si una goala si degeaba. Pareri? Mai ai strapuri care unele trebuie puse, altele trebuie scoase, uita-te si pe spatele placi in dreptul mufei lvds ca si acolo sunt conexiuni cu mufa lvds a placi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum