Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

led 32'' Samsung probleme imagine

cristeama

Postări Recomandate

am la reparat un led Samsung 32'' model : UE32H4203, defectul consta, din cite-mi dau seama, in imagine tremurata continu pe verticala, pun citeva poze, ma gindesc ca fac mai mult decit alte cuvinte, citeva sfaturi va rog : sa fie display cu probleme,. placa de baza model : bn41-02253, sau PCB-ul cu probleme ?

.1.23245.jpg

IMG_4129.11.jpg

IMG_4136.2.jpg

IMG_41351.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristeama

2

• sciurca

2

• iuliantv

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Buna seara. Din cate imi dau seama e defect displayul. Daca luati rama displayului jos uitati-va la foliile de comanda orizontala, se poate sa fie intrerupte.

11 minutes ago, cristeama said:

am la reparat un led Samsung 32'' model : UE32H4203, defectul consta, din cite-mi dau seama, in imagine tremurata continu pe verticala, pun citeva poze, ma gindesc ca fac mai mult decit alte cuvinte, citeva sfaturi va rog : sa fie display cu probleme,. placa de baza model : bn41-02253, sau PCB-ul cu probleme ?

.1.23245.jpg

IMG_4129.11.jpg

IMG_4136.2.jpg

IMG_41351.jpg

Link spre comentariu

E problema din foliile orizontale, mai ales la modelele din seria h. Desfaceti rama displayului si uitati-va la folii, in special cele de sus. O sa vedeti diferenta fata de cele de jos. In sensul ca sunt intrerupte.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări