FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 18, 2019 Partajează Postat Decembrie 18, 2019 Buna ziua, As vrea si eu ca sa stiu cum pot sa-i opreesc actualizarea automata la acest peogram, skype versiunea 8.55 pentrur ca ma zapacit, il actualizeaza mereu...adica si de 2-3 ori pe saptamana il actualizeaza . Multumesc ! Astept un raspuns de la dvs ! Link spre comentariu
Bandi Szasz Postat Decembrie 18, 2019 Partajează Postat Decembrie 18, 2019 Incepand cu versiunea 8.18 nu mai este posibil oprirea actualizarii automate. Cei de la skype au motivat acest lucru prin faptul ca doresc ca toata lumea sa foloseasca ultima versiune disponibila pentru ca acela este cel mai ok dintre toate. Inainte de actualizariile automate daca nu ii dadeai de mana un timp mai lung iti zicea ca nu mai paote fi folosit si trebuie actualizat Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 18, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2019 (editat) 1 oră în urmă, Bandi Szasz a spus: Incepand cu versiunea 8.18 nu mai este posibil oprirea actualizarii automate. Cei de la skype au motivat acest lucru prin faptul ca doresc ca toata lumea sa foloseasca ultima versiune disponibila pentru ca acela este cel mai ok dintre toate. Inainte de actualizariile automate daca nu ii dadeai de mana un timp mai lung iti zicea ca nu mai paote fi folosit si trebuie actualizat Va multumesc ff ff mult pentru ajutorul oferit ! Dar totusi eu cred ca exista vreo metoda pentru treaba asta, adica sa putem dezactiva sau a opri actualizarile la acest program,Skype. Astept in continuare si alte raspunsuri de la alti useri ! Editat Decembrie 18, 2019 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 20, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2019 Acest anunt este in continuare de actualitate . Astept un raspuns de la dvs ! Va multumesc ! Link spre comentariu
vijelie02 Postat Decembrie 20, 2019 Partajează Postat Decembrie 20, 2019 Pui in host serverul de update al skype-ului ca fiind localhost. Sau Blochezi din router/firewall traficul catre serverul de update al skype. Daca nu stii care este serverul de update instalezi un sniffer. Wireshark. Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 20, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2019 Acum 22 minute, vijelie02 a spus: Pui in host serverul de update al skype-ului ca fiind localhost. Sau Blochezi din router/firewall traficul catre serverul de update al skype. Daca nu stii care este serverul de update instalezi un sniffer. Wireshark. Ok,am inteles . Va multumesc ff ff mult ! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 23, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2019 Va salut ! Da se pare ca am rezolvat problema...am facut cea ce mi-a zis colegul...mai sus si se pare ca a fost ok idea . Va multumesc ff ff mult ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum