Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

difuzoare pt ipa 400 X 2

ion1ion1ion

Postări Recomandate

sal , vreu sa cumpar 2 BOXE pt 2 X ipa400 ! sau sa imi recomandati difuzoarele de care am nevoie ! dati-va cu parerea ! daca se poate doar cu difuri de bass si inalte e ok , daca nu .........[bass, inalte ,medii]* As dori 2 variante de raspuns - una low cost - una high powerVreau sa aud pareri ! va multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ion1ion1ion

5

• Mircea Bartic

3

• crexy

2

• Palade Vlad

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

sal , vreu sa cumpar 2 BOXE pt 2 X ipa400 ! sau sa imi recomandati difuzoarele de care am nevoie ! dati-va cu parerea ! daca se poate doar cu difuri de bass si inalte e ok , daca nu .........[bass, inalte ,medii]* As dori 2 variante de raspuns - una low cost - una high powerVreau sa aud pareri ! va multumesc !

cati bani ai pt difuzoare ?unde o sa le folosesti ?vrei 2 fullrange sau sateliti + subwoofer ?
Link spre comentariu

merci mult pt sfat !ipa400 ! scoate 400 w in 4 ohmi !!! insa ce mi-ai recomandat tu e pe 8 ohmi !As avea nevoie de filtre ?? nu ?? daca da?? imi poti recomanda ceva??BM-D450 --- ce este dif de medii ??????nu as putea sa folosesc C18-600LF in loc de C15-400B ???MS MULT DE TOT NeXuS_3 pt sfat , mai astept pareri !

Link spre comentariu
Vizitator mariusradulescu1990

BM-D450 este mid-high si nu nu poti folosi C18-600LF in loc de C15-400B pentru ca c18 nu urca suficient de mult ca sa folosesti c18 trebuie sa folosesti si o medie si nu merita sa foloesti c18 pt ca nu ai cu ce sa-l "ataci" ipa400 scoate in jur de 250 w pe 8 ohm la tensiunea de 2x70v si abia vei "gadila" boxele :weedman:

Link spre comentariu

merci mult pt sfat !

As avea nevoie de filtre ?? nu ?? daca da?? imi poti recomanda ceva??

contacteaza userul shambala

BM-D450 --- ce este dif de medii ??????

nu , este driverul http://www.hi-end.ro/product_info.php?c ... cts_id=974

nu as putea sa folosesc C18-600LF in loc de C15-400B ???

nu , ala este de subwoofer si merge folosit ca fullrange doar pe 3 cai ( ai nevoie de un difuzor de medii )

MS MULT DE TOT NeXuS_3 pt sfat , mai astept pareri !

Link spre comentariu

ipa400 lasa-l asa.Cu alimentarea aia ar trebui sa dea in jur de 300w.O sa sune tare, crede-ma!Sa nu pui 4 ohmi la alimentarea aia ca il suprasoliciti.Nu va pusca instant, dar ii scurtezi viata.DAca vrei sa faci galagie ceva mai mare din puterea aia , dar cu bas ceva mai slab poti pune wn15 in loc de c15.bafta!Daca esti din cj iti pot face si eu bobinele de la filtre si nu mai platesti transportul pt ele. Am vazut mai multe filtre facute de shambala si sunt bune. Poti cumpara linistit de la el.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări