Blacksmith Postat Septembrie 28, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2007 Link spre comentariu
Swat Cat Postat Decembrie 4, 2007 Partajează Postat Decembrie 4, 2007 ma apuc si eu sa fac sursa sau mai bine modific surse de calculator????? :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 Incepe prin a modifica cateva surse de calculator si dupa ce capeti experienta poti face o sursa de la zero. Link spre comentariu
Swat Cat Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 intrebarea e alta ).... am mai modificat surse....dar vreau sa stiu daca schema e buna si daca da rezultate Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Decembrie 5, 2007 Partajează Postat Decembrie 5, 2007 Iarta-ma am fost pe langa subiect..Eu nu am facut aceasta sursa dec inu te pot ajuta.Sa speram ca va reinvia topicul..E interesanta schema..si are alimentare clasica la controler deci scad sansele sa apara oscilatii in domeniul audio.Nu prea vad de ce nu ar merge..poti sa o incerci..Surse de calculator de maxim 500 W poti modifica..la puteri mai mari pretul creste foarte tare..nu merita ... Link spre comentariu
luc Postat Decembrie 27, 2007 Partajează Postat Decembrie 27, 2007 sursa k6 e simpla si ar trebuie sa mearga din prima.o poti simplifica foarte mult Link spre comentariu
Vizitator hackdoom Postat Iunie 7, 2009 Partajează Postat Iunie 7, 2009 up :)a reusit cineva sa faca aceasta schema?sunt cumva "greseli" ascunse ....prin ea??Cateva sfaturi ???de la profesionisti de aici inainte de a ma lua la tranta cu schema??? GASIM cumva alte surse mai bune/accesibie la aceste puteri /? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum