Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Camera de fimat Sony model - DCR-TRV255E

FLORIN IORDACHE

Postări Recomandate

Buna seara,

Cum pot sa-mi descarc si eu pozele si cu filmuletele de pe aceasta camera : Sony model - DCR-TRV255E  pe calculator sau laptop ??

Eu am incercat cu acest program de aici : https://www.sony.co.uk/electronics/support/camcorders-tape-camcorders/dcr-trv255e ,dar din pacate nu prea am reusit,adica nu prea imi vede camera de filmat .

Eu stiu ca mai exista un mic program ca acesta:Imagini pentru Import videos from the Handycamdar am uitat cum se numeste si nu prea imi mai gasesc nici cd-ul de la camera .

Astept un raspuns de la dvs !

Va multumesc fff fff mult !

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

3

• Spitfire

1

Top autori în acest subiect

Buna dimineata,

Chiar nu stie nimeni despre ce program este vorba ??

Astept in continuare un raspuns de la dvs !

Va multumesc ff ff mult !

Link spre comentariu
Acum 39 minute, Spitfire a spus:

Ar fi o idee sa incercati cu Dscaler, multe TV tunere si camere video/foto sunt vazute ok de acesta.

https://sourceforge.net/projects/deinterlace/postdownload

Daca nu, nu aveti incotro, va trebui sa folositi camera asta pe un PC vechi, cu Windows XP.

Ok,am inteles,dar problema este ca nu este pentru mine,este pentru un prieten....si nu stiu nici macar daca face el cea ce trebuie la camera...adica sa o conecteze cum trebuie la pc-u sau cum ar fi....poate trebuie sa-i dea vreun accept...ca sa pot sa foloseasca camera pe pc-u etc,etc...

Eu il ajut cu ajutorul programului team viewer...si de aceia nu stiu cea ce face dansul acolo la camera...poate nu o fi nici cablu de date prea,prea okkk, chiar nu stiu ce sa zic. Aaaa,si plus ca aceasta persoana este si cam in varsta + ca nu prea le are el cu pc-urile astea....

O zi minunata va doresc !

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări