Kostas1 Postat Decembrie 13, 2019 Partajează Postat Decembrie 13, 2019 (editat) Buna ziua! Posed de vreo 2 ani un aparat digital Aiwa model CR-D90. Aparatul are FM stereo, super bass si 14 memorii (7 AM+7FM) si este alimentat la 3V, prin baterii AAA. Sensibilitate de exceptie. Aparatul a functionat ireprosabil, insa, fara motiv a inceput sa nu mai stea pe post incepand de la frecventa de 99 MHz. Practic, orice post pana in acea frecventa ramane pe frecventa, insa dupa 100 MHZ, cand dau "scan" gaseste un post, pe care il memorez, ca apoi, dupa cateva secunde, sa inceapa sa se duca spre alta frecventa si sa apara interferente cu alte posturi, FARA sa apara si indicatia de schimbare de frecventa de pe ecran. O sa dau un exemplu: RR Acualitati emite la 102.2 MHz. Gasesc postul, il bag in memorie. Dupa cateva secunde o ia razna, semnalul se duce spre fading si se aud alte posturi amestecate, insa pe ecran frecventa nu se schimba, arata tot 102.2 MHz. Ce s-a putut intampla? Intra in autooscilatie? dar de ce numai dupa 100 MHz? Nu am gasit nici manual de depanare, si, probabil, chiar daca as gasi, in mod cert este foarte complicat si greu de depanat de catre un incepator. In fond, nu pot sa compar depanarea acestuia cu depanarea unui Pescarus sau a unui Cosmos... In fine, orice sfat este binevenit, caci imi este drag de aparat, ascult la el seara inainte de culcare in casti. Multumesc anticipat! P.S. Am uitat sa mentionez ca l-am resetat de cateva ori, i-am scos si bateriile, l-am lasat asa vreo jumatate de ora, degeaba, face la fel. Editat Decembrie 13, 2019 de Kostas1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum