Vizitator Postat Decembrie 12, 2019 Partajează Postat Decembrie 12, 2019 Buna ziua. Am de realizat un proiect in care pe un tft/lcd trebuie sa vizualizez un semnal in frecventa(deci un analizor spectral). Am gasit acest proiect : https://www.waitingforfriday.com/?p=325 Am incercat sa il initializez in proteus sa vad daca functioneaza, dar nu imi arata cum trebuie glcd. Prin exemplele de la MikroC nu am gasit multe legate de FFT. Daca a lucrat cineva cu Transformata Fourier pe un PIC, si ma poate ajuta, ii mulțumesc anticipat. Link spre comentariu
Mircea Postat Decembrie 13, 2019 Partajează Postat Decembrie 13, 2019 Mikroe are exemplu clar si functional (eu l-am testat) cu FFT pe DSPic. Cauta in help. Google FFT MikroC. Testul meu a fost unul didactic, deci nu am avut interesul sa dezvolt mai mult. Link spre comentariu
gsabac Postat Decembrie 15, 2019 Partajează Postat Decembrie 15, 2019 (editat) La 12.12.2019 la 19:54, Vizitator a spus: Buna ziua. Am de realizat un proiect in care pe un tft/lcd trebuie sa vizualizez un semnal in frecventa(deci un analizor spectral). Am gasit acest proiect : https://www.waitingforfriday.com/?p=325 Am incercat sa il initializez in proteus sa vad daca functioneaza, dar nu imi arata cum trebuie glcd. Prin exemplele de la MikroC nu am gasit multe legate de FFT. Daca a lucrat cineva cu Transformata Fourier pe un PIC, si ma poate ajuta, ii mulțumesc anticipat. Puteti sa ne aratati rezultatele si sa postati codurile C si HEX si programul din Proteus? @gsabac Editat Decembrie 15, 2019 de gsabac Link spre comentariu
vijelie02 Postat Decembrie 15, 2019 Partajează Postat Decembrie 15, 2019 Nici nu mai exista ca utilizator pe acest forum, IT a dorit doar sa fie ajutat nu a mentionat ca va publica ceva din lucrarile sale .... Mai avea un topic deschis similar cu acesta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum