Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung UE40EH5450W

mariantoader82

Postări Recomandate

Va salut !

Acest tv a fost lovit de fulger ,ledul de st by pulseaza de 10ori face pauza 3 ,4 sec si reia ciclu , in timpul pauzei tensiunile sunt corecte.

Am citit memoria 24c256 si pare in regula .

Placa de baza BN 41-01812A

Panel   CY  DF400BGLV1H.

Rog frumos ajutor , multumesc!

Link spre comentariu

Buna seara,

Eu cred ca ori este softul corupt...ori procesorul este cu mici prob...pentru ca daca ati zis ca a fost prins de trasnet, atunci tot ce e posibil.:reytre

O seara minunata va doresc !

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu
Acum 1 oră, mariantoader82 a spus:

Unde gasesc un soft ?

Nu stiu, dar poate o sa va ajute vreun coleg cu vreun soft pentru acest tv, eu unul nu am chiar pentru acest model de tv-u, am doar pentru un alt model aproximativ,dar mie cam frica ca sa vi-l ofer. :reytre

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu
Acum 2 minute, mariantoader82 a spus:

Multumesc , am pus deja o memorie goala si tot asa face .

Am gasit o placa de baza la cineva cind o primesc  sper sa rezolv problema.

Mult succes va dorim !

Doamne ajuta !

Link spre comentariu

A venit placa de baza ,functioneaza perfect si pentru a vedea daca a fost de  vina memoria am copiat softul si l-am pus  pe  placa mea defecta bineinteles pe o memorie noua si tot asa se manifesta .

Link spre comentariu
Acum 46 minute, mariantoader82 a spus:

A venit placa de baza ,functioneaza perfect si pentru a vedea daca a fost de  vina memoria am copiat softul si l-am pus  pe  placa mea defecta bineinteles pe o memorie noua si tot asa se manifesta .

Okk,atunci inseamna ca ati facut ff ff bine ca ati schimbat placa cu totul...:reytre

Tot cam asa facem si noi....cand sunt probleme mai serioase pe placa,adica cum ar fi...daca a fost tv-ul transnit si sunt mai multe componente smd-uri cu prob...si care nu prea se gasesc..cautam alta placa cu totul si gata...adica doua persoane le facem fericite....una este clientul tv-ului...iar cea de a doua persoana suntem noi.

O seara minunata va dorim !

Doamne ajuta !

Link spre comentariu
Acum 6 ore, mariantoader82 a spus:

pai este normal, ai scris memoria nand?

Acum 5 ore, FLORIN IORDACHE a spus:

Okk,atunci inseamna ca ati facut ff ff bine ca ati schimbat placa cu totul...:reytre

Tot cam asa facem si noi....cand sunt probleme mai serioase pe placa,adica cum ar fi...daca a fost tv-ul transnit si sunt mai multe componente smd-uri cu prob...si care nu prea se gasesc..cautam alta placa cu totul si gata...adica doua persoane le facem fericite....una este clientul tv-ului...iar cea de a doua persoana suntem noi.

O seara minunata va dorim !

Doamne ajuta !

Vad si la tine pentru un mic defect shimbi placa cu totul, pacat de pacile vechi care sunt bune si le schimbii aiuria :96

Link spre comentariu
Acum 12 ore, Florinel TV a spus:

Vad si la tine pentru un mic defect shimbi placa cu totul, pacat de pacile vechi care sunt bune si le schimbii aiuria :96

Salut !

Eu unul nu am schimbat nici odata placi aiurea asa....la nici un tv-u, iar pe cele care le-am schimbat cu totul....le-am schimbat pentru ca aveau defecte fff mari....si cu piese ff ff multe distruse + ca se cam grabeau si clienti ca vor tv-urile rezolvate cat mai repede.:)

Link spre comentariu
1 oră în urmă, FLORIN IORDACHE a spus:

Salut !

Eu unul nu am schimbat nici odata placi aiurea asa....la nici un tv-u, iar pe cele care le-am schimbat cu totul....le-am schimbat pentru ca aveau defecte fff mari....si cu piese ff ff multe distruse + ca se cam grabeau si clienti ca vor tv-urile rezolvate cat mai repede.:)

Atunci scuzele mele prietene, sper sa nu fii suparat pe mine :tryre

Link spre comentariu
Acum 4 minute, Florinel TV a spus:

Atunci scuzele mele prietene, sper sa nu fii suparat pe mine :tryre

Nu,nuu, m-am suparat, stati linistit, dar de ce sa ma supar, eu unul nu prea ma supar asa pentru orice nimicura... :rade:

O seara minunata va doresc !

Link spre comentariu
Acum 19 ore, Florinel TV a spus:

pai este normal, ai scris memoria nand?

Nu am scris pentru ca nu am programator ptr memorii nand ,tv este al unui prieten care a platit doar placa 170 lei ,initial a dus tv la alt meserias care a lucrat  la placa de baza cu lipituri grosolane si a uitat sa mai puna la loc si niste condensatori smd si asa am luat hotarirea ca nu mai merita efortul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări