Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Televizor SEG Ancona-S

YO2SCF

Postări Recomandate

Buna seara. Va salut pe toti membrii forumului, fiind la prima postare aici. Detin un televizor SEG Ancona-S cu sasiu 11AK36. La tastarea Menu 4 7 2 5 pentru a intra in meniul service, este afisat TITANIUM 210 cu functiile aferente. Problema este ca nu gasesc corectiile imaginii. Nu gasesc de unde se corecteaza dimensiunea verticala la formatele 4:3 si 16:9. La 4:3 imaginea este prea desfasurata, la 16:9 este prea ingusta. M-ar interesa si ajustarea corectiei est-vest pe orizontala, imaginea fiind putin deplasata in dreapta, pe care nu o gasesc in meniul service. Poate se gaseste un binevoitor care sa ma ajute in aceasta problema. Va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• YO2SCF

3

• adydep

2

Top autori în acest subiect

Multumesc de raspuns. Am luat tv-ul de un amic care si-a mai bagat mana pe acolo si a modificat unele valori. Aveti posibilitatea de a-mi posta aici valorile bune de pe prima pagina a meniului service?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări