Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Iunosti

Postări Recomandate

Da, era un receptor cu reactie ce functiona neasteptat de bine pt o schema asa de simpla. 

Nu mi-a mers din prima dar pina la urma l-am facut sa mearga. Imi aduc aminte in ce conditii lucram atunci si totusi faceam cite ceva si invatam electronica iar acum baiatul avind la dispozitie materiale si aparatura la care eu nici nu puteam visa atunci nu-l intereseaza sa se joace cu montaje electronice. A asamblat cu succes singur multe kituri electronice dar nu neaparat din placere ci mai mult de gura mea.

Apropo, vad ca schema pusa de Doru este diferita de cea din link-ul pus de mine.

Link spre comentariu

Avand in vedere faptul ca toata saptamana am fost la niste cursuri, iar maine voi avea cam 5 ore de examen (zici ca-mi dau rezidentiatul), activitatea de surubareala la Iunosti va fi... cum sa zic… de-a dreptul orgasmica. :rade:

Editat de yo9hrb
Link spre comentariu

Niste resturi din kit ( cred ca ) mai am si eu ... Am avut mai multe , ultimul mi - amintesc ca nu l - am finalizat . Daca apar la recensamant , care va fi desfasurat in perioada urmatoare , le donez . Promisiunea are valoare doar daca le gasesc , nu vreau sa provoc deziluzii ... ,  nu le - am mai vazut de ceva ani , a sosit momentul ( in saptamanile urmatoare ) sa constat ce mai am prin atelier , in zonele de depozitare , unde trebuie pusa ordine si luate ceva decizii . 

Editat de gauss
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări