ciuca paul Postat Decembrie 11, 2019 Partajează Postat Decembrie 11, 2019 Am si eu o intrebare legata de senzorii de miscare. Ce senzori de miscare pot folosii sa activeze iluminarea unui bec sa zicem si sa stea aprins atata timp cat detecteza o prezenta in raza lui de activare ptr.care a fost proiectat. Deci ,timpul de activare sa nu fie reglabil cum am gasit eu . Link spre comentariu
PINTI Postat Decembrie 11, 2019 Partajează Postat Decembrie 11, 2019 (editat) Orice senzor de prezenta ramane activ atat timp cat sesizeaza miscarea. Poate fi setat: la tipul de iluminare( noapte -zi), sensibilitate ( pisica- persoana umana), si durata de iluminare dupa detectie. Editat Decembrie 11, 2019 de PINTI Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 11, 2019 Partajează Postat Decembrie 11, 2019 (editat) Acum 33 minute, ciuca paul a spus: Deci ,timpul de activare sa nu fie reglabil cum am gasit eu . Chiar daca este reglabil timpul si a trecut...la o noua miscare senzorul se va aprinde iar. Nu se va mai aprinde doar daca persoana respectiva nu se va mai misca din locul respectiv. Editat Decembrie 11, 2019 de mac01 Link spre comentariu
ciuca paul Postat Decembrie 11, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2019 E u am asa ceva si nu lucreaza cum doresc eu. La expirarea timpului reglat chiar daca eu sunt prezent ,isi face ciclul pe timpul reglat si se stinge .Vreau sa stea aprins atata timp cat este miscare si sa se stinga doar atunci cand nu mai este activat de miscare. Link spre comentariu
Bandi Szasz Postat Decembrie 11, 2019 Partajează Postat Decembrie 11, 2019 Pe acel senzor PIR vezi ca intr-un colt ai 3 paduri sau un jumper notat "MD", daca pui jumperul sau conectezi padul din mijloc cu cel care este fix pe colt (exact cum vezi si in imaginea postata de tine in coltul dreapta jos) atunci se comporta cum zici (o singura detectare). Daca vrei sa fie activat cat timp detecteaza miscare trebuie conectat padul din mijloc cu celalalt aflat spre mijlocul placutei. Link spre comentariu
ciuca paul Postat Decembrie 12, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2019 Așa este mutând stratul în partea cealaltă s-a rezolvat problema. N-am citit corect instrucțiunile. Mulțumesc de ajutor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum