Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

senzori miscare

ciuca paul

Postări Recomandate

Am si eu o intrebare legata de senzorii de miscare. Ce senzori de miscare pot folosii sa activeze iluminarea unui bec sa zicem si sa stea aprins atata timp cat detecteza o prezenta in raza lui de activare ptr.care a fost proiectat. Deci ,timpul de activare sa nu fie reglabil cum am gasit eu .  

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ciuca paul

3

• PINTI

1

• mac01

1

• Bandi Szasz

1

Top autori în acest subiect

Orice senzor de prezenta ramane activ atat timp cat sesizeaza miscarea.  Poate fi setat:  la tipul de iluminare( noapte -zi), sensibilitate ( pisica- persoana umana),  si durata de iluminare dupa detectie.

Editat de PINTI
Link spre comentariu
Acum 33 minute, ciuca paul a spus:

Deci ,timpul de activare sa nu fie reglabil cum am gasit eu .  

Chiar daca este reglabil timpul si a trecut...la o noua miscare senzorul se va aprinde iar. Nu se va mai aprinde doar daca persoana respectiva nu se va mai misca din locul respectiv. 

Editat de mac01
Link spre comentariu

Senzor prezență PIRE u am asa ceva si nu lucreaza cum doresc eu. La expirarea timpului reglat chiar daca eu sunt prezent ,isi face ciclul pe timpul reglat si se stinge .Vreau sa stea aprins atata timp cat este miscare si sa se stinga doar atunci cand nu mai este activat de miscare. 

Link spre comentariu

Pe acel senzor PIR vezi ca intr-un colt ai 3 paduri sau un jumper notat "MD", daca pui jumperul sau conectezi padul din mijloc cu cel care este fix pe colt (exact cum vezi si in imaginea postata de tine in coltul dreapta jos) atunci se comporta cum zici (o singura detectare). Daca vrei sa fie activat cat timp detecteaza miscare trebuie conectat padul din mijloc cu celalalt aflat spre mijlocul placutei.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări