Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Montare modul usb

legionaru

Postări Recomandate

Salutare meseriași

Am o boxa activa cu modulul MP3 defect, și vreau să montez unul nou, cel din foto.

Problema pe care o întâmpin este că are un bârâit destul de supărător... Am incercat  alimentare din sursa externă și așa nu mai are nici un bârâit. 

Ce-i de făcut?

IMG_20191211_154551.jpg

IMG_20191211_154520.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• legionaru

5

• dan cod

2

• dan-a2

1

• validae

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nu e primul modul pe care îl montez pe asemenea boxe, dar asta îmi dă de cap....

Modulul dispune de stab de 5v pe pcb , am luat tensiune chiar de pe bornele bateriei și tot așa bârâie..

Link spre comentariu

Am pățit la fel cu astfel de modul, dar fiind un aparat alimentat la rețea, am adăugat un mic alimentator cu traf de rețea și am scăpat de brum.Cred că e vorba de niște cuplaje și bucle parazite, mai ales că acel modul are amplificatoare cu masă flotantă.Am luat semnalul de dinainte de acele amplificatoare....

Link spre comentariu

Dar modulul original ( defect ) cum nu avea baraitul respectiv ?

Nu poti sa testezi asa de proba cu ceva traf existent pe traseul de audiofrecventa ( nu stiu ce numar de spire ar trebui sa aiba ) ?

Link spre comentariu
Acum 2 ore, legionaru a spus:

Era simplu cu alimentare separata dar este portabila, deci trebuie să găsesc o soluție sa rezolv situația.

Eu am folosit mai demult la un modul bluetooth 

Este un ex trebuie vazut ce curent consuma modulul 

Trebuie tinut cont de usb care consuma si el.

https://www.pcboard.ca/Isolated-power-converter

DC DC.PNG

Editat de GOLOGAN
Link spre comentariu

Pai a zis ca a alimentat extern si nu mai "baraie".

Eu am patit-o cu un amplificator micut cu bluetooth integrat, alimentare la 5v. Din sursa de PC nu avea zgomot de fond sesizabil, cand i-am pus un alimentator noname chinezesc a inceput sa baraie. Am pus condensator suplimentar pe alimentare, am incercat si un nepolarizat in paralel pe electrolitic si tot baraie. Pus pe sursa de PC nu are nici o problema.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări