Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tp.s506.pa63 IC sursa

clony

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefanpecsi

7

• cristronic

2

• dan cod

2

• clony

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 1 an mai târziu...

Am si eu acest mainboard cu sursa busita,de schema as avea nevoie,daca ma poate ajuta cineva...Am doua rezistente minuscule care s-au ars si ele,unul e la tranzistorul H2 ,iar celalt pe la IC-ul ce a prezentat colegul mai sus,LD5530R.Multumesc.

Link spre comentariu

M-am.uitat azi putin,nu prea gasesc rezistentele mele in schema,am doua care nu le stiu valoarea,unul face legatura dintre un pin la QB101 si rezistenta smd mai mare,de 680 scrie pe el.Iar celalt purice de rezistenta e jos la IC 5530R si e legat la rezistenta de 0,5 w de 0,39 ohmi,care era ars si aceea...Am un main de la tv de 28" ,cu defectiune in secundar ,si am in sursa IC NSP 71 36R in loc la Oit ey 30R(am eu) si mosul este 70R900P in loc la TK5P65W???Va multumesc mult.

Link spre comentariu

Una din rezistente,daca este in grila tz MOS-FET ,este de 10K.Pentru cealalta,nu pot sa deduc nimic din ce detalii postati.Daca vine din pin 4 al LD5530,este de 1K.

Link spre comentariu

Multumesc.Stiu ca nu merita,dar daca am ajuns cu el pina aici,sint pe aproape de a-l face,o sa fac poze mai apropiate cu cele 2 rezistente care nu le stiu.Dar acel IC si Mosfet sint oare echivalente,ca s-o pui de pe o alta placa?

Link spre comentariu

Deci aceea rezistenta mica,de linga rezistenta 680 si sub tranzistor H2A este de 10K?Iar al doilea care nu stiu,e legat intradevar la pin 4 la LD5530,dar nu cel din mijloc-dupa condensator,(ca acela il stiu,e de 10K),ci urmatorul spre rezistenta cu marcaj 100 pe el,sa fie de 1K?Luasem jos mai multe piese,condul de 400v,mosul,ca saam loc sa lucrez si in cazuri de reparatii de genul asta,cam trebuie verificat tot,ca altfel zboara iar toate...si sa-mi spuneti va rog,TK5P65W opot inlocui cu 70R900P,ca nu ma prea pricep la asemanat la datachet...Multumesc tuturor!

1.jpg

2.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări