Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung LE26A336J1D

fane

Postări Recomandate

am la reparat tv-ul din titlu cu probleme de imagine am verificat tot main sursa e ok daca e displaiul e vreo sansa de reparare display model V260B1-L13 am curatat pamblica de la main la display nimic 

nu are t-con separat atasez poze cu imaginea

IMG_20191210_100740.jpg

IMG_20191210_100754.jpg

IMG_20191210_100833.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fane

5

• Costica Tv

3

• Alextv

1

Top autori în acest subiect

am desfacut displayul si surpriza a mai fost umblat tv-e adus din italia cred ca e defect corectorul gamma cw 1671b acum pentru linistea mea unde gasesc in romania asa ceva am rascolit tot ce am pe t-coane recuperate de pe paneluri sparte dar nu am gasit

Editat de fane
Link spre comentariu
Acum 9 ore, fane a spus:

am desfacut displayul si surpriza a mai fost umblat tv-e adus din italia cred ca e defect corectorul gamma cw 1671b acum pentru linistea mea unde gasesc in romania asa ceva am rascolit tot ce am pe t-coane recuperate de pe paneluri sparte dar nu am gasit

ASWO

Link spre comentariu
On 12/10/2019 at 12:07 PM, fane said:

Cum ai dedus ca e defect acel integrat?, daca are 2X7 pini smd, nu e altceva decat clasicul LM324, care are o multime de inlocuitori...gasesti cu gramada pe t-conurile de monitor....

https://mnogozip.ru/catalog/T-Con/tcon/V260B1-XC11/

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Arata ca as15 și din cite am vazut pe la rusi asta creiaza problema, între timp am găsit prin depozit alt Samsung tot de 26 alt sașiu cu aproximativ același tcon și am schimbat display-ul  de aceea cred ca integratul e corector gama la fel cu as displaiurile fiind generație mai veche domn Costica

Link spre comentariu
12 minutes ago, fane said:

Arata ca as15 și din cite am vazut pe la rusi asta creiaza problema, între timp am găsit prin depozit alt Samsung tot de 26 alt sașiu cu aproximativ același tcon și am schimbat display-ul  de aceea cred ca integratul e corector gama la fel cu as displaiurile fiind generație mai veche domn Costica

Mai Fanica de ce nu pui si tu o poza cu integratele de pe t-conul incorporat ca sa vedem despre ce e vorba!, eu vreau sa te ajut ca te-am mai ajutat si alta data, chiar daca acum am alt nume de user....Ce ai vazut tu pe la rusi?, pune linckul aici sa vedem si noi....

Link spre comentariu

Nu contest niciodată ajutorul pe care l-am primit de la dvs Dn.Costica și va mulțumesc încă odată cu ocazia asta dimineața o sa pun poza cu placa și link-ul sincer în nebuneala pe care am avut-o am reușit sa omit din greșeală și pozele astea îmi cer scuze pentru neatentie

Link spre comentariu

imicer scuze  dar ieri am avut alteprobleme si nu am fost la atellier   atasez lincul cu integratul     https://www.google.com/url?sa=i&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwiZxuuQgLLmAhXQ66QKHZMoBGwQjhx6BAgBEAI&url=https%3A%2F%2Fskylots.org%2F6541420081%2FT-CON-plata-matricy-V216B1-P04-CW1671B&psig=AOvVaw2bXl4QrjcrvMfh5fi3HHSC&ust=1576305060766324er asta e cel care cred ca e gama si defect poza3

Editat de fane
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări