Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Compatibilitate placi de baza

LAKY

Postări Recomandate

Bună ziua! 

Am un televizor SMART Philips model 32PFL4258H/12, și se pare ca s a dus placa de baza! 

As vrea sa pun o placa de baza tot de la un Smart Philips model 32PFL3507H/12.

Rugamintea mea este dacă știe cineva compatibilitatea între cele 2 modele? 

Va mulțumesc! 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• LAKY

5

• yokoono

3

• FLORIN IORDACHE

2

• Tavi

1

Top autori în acest subiect

Acum 1 oră, LAKY a spus:

Sa înțeleg ca doar dacă plăcile au același cod atunci sunt compatibile? 

Nu intotdeauna. Pot diferi functie de fabricant panel, diagonala ecranului etc.

Link spre comentariu
Acum 21 ore, Tavi a spus:

Sa intelegi ca trebuie sa postezi codurile placilor : 715Gxxxxx

Da,da asa este,are perfecta dreptate domnul,Tavi.:reytre

Adica ca trebuie sa ne oferiti codurile placilor,care incep cu : 715G.....iar apoi o sa va spunem mai multe detalii despre ele...

Asteptam !

Link spre comentariu
La 10.12.2019 la 11:14, yokoono a spus:

Pai va trebui sa vezi ce placi de baza sunt in ele.

La 11.12.2019 la 11:07, FLORIN IORDACHE a spus:

Da,da asa este,are perfecta dreptate domnul,Tavi.:reytre

Adica ca trebuie sa ne oferiti codurile placilor,care incep cu : 715G.....iar apoi o sa va spunem mai multe detalii despre ele...

Asteptam !

Multumesc mult, o sa revin după ce primesc și ofertele! Doar codul de la placa mea nu este suficient în acest moment, cred! 

Link spre comentariu
La 10.12.2019 la 13:53, yokoono a spus:

Nu intotdeauna. Pot diferi functie de fabricant panel, diagonala ecranului etc.

La 12.12.2019 la 20:07, LAKY a spus:

Multumesc mult, o sa revin după ce primesc și ofertele! Doar codul de la placa mea nu este suficient în acest moment, cred! 

Revin cu acest cod, 715g5713-m01-000-005x, este de la  placa cu care vreau sa o înlocuiesc pe cea defecta cod 715g5713-moe-000-005x! Este compatibila? 

Link spre comentariu

Priveste-le cu mare atentie sa vezi daca au diferente de componente. Uita-te macar la conectorul lvds (panglica ce duce la ecran) sa fie de aceeasi dimensiune, acelasi sistem de blocare, sa fie lipit in acelasi loc, sa aiba acelasi numar de pini. Vezi pentru ce tip de panel este. Altfel trebuie sa rescrii memoriile sau sa te folosesti de service menu (daca se poate).

Link spre comentariu
Acum 14 minute, LAKY a spus:

Revin cu acest cod, 715g5713-m01-000-005x, este de la  placa cu care vreau sa o înlocuiesc pe cea defecta cod 715g5713-moe-000-005x! Este compatibila? 

Da s-ar putea sa functioneze, dar problema ar fi urmatoarea, ca s-ar putea sa fie o problema cu softul....adica s-ar putea fi pentru alt display...de exemplu, poate fi mai mare sau poare fi chiar mai mic...si asta nu-i tot, s-ar putea sa fie si ceva diferit si pe la t-con.:reytre

Asa placile in mare par cam la fel...dar nu se stie 100%,deci trebuie sa fiti ff ff atent..adica trebuie sa le studiati mai cu atentie...pana sa o montati .

O zi minunata va doresc !

Link spre comentariu
Acum 9 minute, FLORIN IORDACHE a spus:

Da s-ar putea sa functioneze, dar problema ar fi urmatoarea, ca s-ar putea sa fie o problema cu softul....adica s-ar putea fi pentru alt display...de exemplu, poate fi mai mare sau poare fi chiar mai mic...si asta nu-i tot, s-ar putea sa fie si ceva diferit si pe la t-con.:reytre

Asa placile in mare par cam la fel...dar nu se stie 100%,deci trebuie sa fiti ff ff atent..adica trebuie sa le studiati mai cu atentie...pana sa o montati .

O zi minunata va doresc !

Multumesc mult! O zi buna! 

Acum 12 minute, yokoono a spus:

Priveste-le cu mare atentie sa vezi daca au diferente de componente. Uita-te macar la conectorul lvds (panglica ce duce la ecran) sa fie de aceeasi dimensiune, acelasi sistem de blocare, sa fie lipit in acelasi loc, sa aiba acelasi numar de pini. Vezi pentru ce tip de panel este. Altfel trebuie sa rescrii memoriile sau sa te folosesti de service menu (daca se poate).

Multumesc mult! 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări