Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut protectii pentru un amplificator

Vizitator dimisor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bogdi12001

2

• Dj_Dog

1

• George(sb)

1

• Dj_Cc

1

Top autori în acest subiect

Vizitator dimisor

pentru ca am avut o problema cu 2 amplificatoare de la ei si pur si simplu nu iau interesat.au zis ca montajul e devina si de atunci nu am mai comandat la ei . nici nu o sa mai comand .gresesti la un modul sa zicem dar la amandoua , ca doar masori cand il montenzi !

Link spre comentariu
Vizitator dimisor

Am pus amplificatoarele de la adelaida de 100w(nu fac reclama sau laud) pe acelasi montaj si inca functioneaza perfect !! macar daca era un singur amplificator ars dar is 2 buc . arse complet . nu au ars deloc circuitele din placuta, numai condensatoarele si TDA... .

Link spre comentariu

Adelaida e cam prost pot sa zic ca nici nu se uita ce face. Am avut de a face cu mai multe produse de la ei cu probleme de proiectare. De ex: la corectoarele de ton potentiometrul de bas si treble merg invers. La ampliful de 150W in loc de rezitsente de cativa ohmi sunt bagate de cativa kiloohmi si mai sunt si altele dar nu are rost sa le enumeram pe toate. Sunt apropae sigur ca tu nu ai facut ceva in regula. Kiturile de la PSC merg foarte bine inclusiv si cel de 400W.

Link spre comentariu
Vizitator dimisor

chiar interesanta oferta celor de la psc-audio cum au zis multi . Am mai zis ,, nu am laudat nici o firma sau am zis de vreo firma k nu are produse bune ".Atat am gasit protectie de la adelaida pentru boxe. Restu nu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări