Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Philips 40pfh4109.88

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

1 hour ago, POLAKU2002 said:

Buna ziua tv philips relativ nou nu afiseaza nimic...nici menu nici imagine,se aprind ledurile si pe display ajung 12v caci e cu tcon pe display...sasiuu tnp 14,1 ela

Daca e cu sasiu TPM14.1E LA, caut softul de reparare si ti-l trimit pe MP.

Din telecomanda se opreste?

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Sa discutat mereu in diverse topicuri, despre testul cu semnal audio pe scart, ca sa vezi daca ai sunet reglabil....pana nu esti sigur ca placa de baza e ok hardware si software, te chinui degeaba cu improvizatiile pe t-con, SM4154 comunica cu mainul, daca are softul alterat,  SM4154 nu mai da drumul la tensiuni

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
19 minutes ago, POLAKU2002 said:

Am verificat pe tconul tv integratul sm 4154 si lipsesc 30v ,8v si -8v...am doar 3,3v ...iar pe banda tcon buna am toate tensiunile corecte,,,vreau sa lipesc fire cu tensiunile corecte de pe tconul bun sa le duc pe tconul display defect...

Nu cred ca faci nimic in felul asta, SM4154 mai mult ca sigur este si generator de semnale clock(CKV1, CKVB1....etc)......

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări