Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LG 55LB656V ,defect iluminare spate

marios013

Postări Recomandate

Va salut .am un LG 55LB656V si are cateva leduri de la iluminare defecte .puteti sa imi spuneti ce serie , tip sunt acestea ,eu am comandat mai multe tipuri ca: 3030 /3v ,6v ,  2835 /3v,6v ,  3535 /3v,6v ,dar acestea nu sunt la fel ca acestea din acest tip tv .Am fososit unele din desmembrare ,dar acestea dupa ce le deslipesc cu plita ( PTC ) se cam ingalbenesc ,probabil se si slabesc ca durata de functionare .Va multumesc anticipat .Am sa incerc sa postez si cateva poze 

20191209_100820.jpg

20191209_100831.jpg

20191209_100851.jpg

20191209_101058.jpg

20191209_103403.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marios013

5

• GOLOGAN

3

• sciurca

2

• sesebe

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Codurile acestea "3030,  2835 ,  3535" reprezinta dimensiunile fizice ale LED-ului.

Deci masurind cu un shubler afli codul de mai sus iar masurind caderea de tensiune afli daca sint 1 sau 2 LED-uri inseriate.

Link spre comentariu
Acum 2 minute, marios013 a spus:

Ok am inteles ,dar puteti sa imi spuneti si ce tip de leduri sa comand pentru acest televizor ?

Citeste atent 

Colegul Sesebe a spus sa masori ledul.

Este la 3V s-au la 6V

Link spre comentariu
Acum 28 minute, marios013 a spus:

Este la 6v 

Acesta ar trebui sa fie 

Pentru a fi sigur 

Dezlipeste unul verifica daca seamănă partea cu contactele si polaritatea. 

Lg 3535.PNG

Editat de GOLOGAN
Link spre comentariu

Mda ,acesta este ,dar din pacate ledurile ce le am eu cumparate sunt polarizate invers ,am facut comanda dar numai din ianuarie ajung aici ,din China .Eventual daca ati putea sa imi spune.ti pe privat ,de unde asi putea comanda mai repede .Va multumesc mult pt ajutor .

Link spre comentariu
Acum 8 ore, marios013 a spus:

Mda ,acesta este ,dar din pacate ledurile ce le am eu cumparate sunt polarizate invers ,am facut comanda dar numai din ianuarie ajung aici ,din China .Eventual daca ati putea sa imi spune.ti pe privat ,de unde asi putea comanda mai repede .Va multumesc mult pt ajutor .

Daca nici germani nu au, atunci cine :nerv doar chinezii :86

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Sigur sunt leduri care functioneaza la 6v ? 

Mai verifica inca odata. 

Gasesti pe miva leduri. 

De preferat, incalzeste bareta de led pe partea interioara cu o plita sau statie de aer cald in locul unde schimbi ledul, apoi inlocuiesti ledul defect.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări