Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema Facebook (Chat)

FLORIN IORDACHE

Postări Recomandate

Acum 3 ore, Craciun a spus:

Salut Florine,

Pai foloseste google translate, si iti compui singur mesajul in romana si in partea dreapta selectezi engleza si ai traducerea pe care o trimiti la FB.

Bafta !

Ok,am inteles,dar totusi imi este cam frica ca nu o sa-mi traduca bine google translate...ca asta cam traduce asa mai motamo..nu traduce 100%,okk .:reytre

Link spre comentariu
Acum 21 minute, Radiotelegrafist a spus:

Invata engleza.....

Daaa,asta e cea mai multa informatie legat de acest subiect, nici nu se putea unul mai bun de cat asta ... :rade:

Dar oricum va multumesc fff fff mult pentru raspunsul oferit !

Link spre comentariu
Acum 2 minute, Dan Minciu a spus:

Poți scrie in limba romana.

Ok,o sa incerc ca sa le scriu in limba Romana. :reytre

Va multumesc fff fff mult pentru raspunsul oferit !

Link spre comentariu

Acum 18 ore, diddygy a spus:

Salut , la mine merge eu am windows 7 in engleza si browser tot in engleza,

Faza e cam asa incerca sa dezinstalezi antivirus si pune un eset si scaneaza 

A 2 problema poate fi daca ai jucat jocuri pe facebook

Ultimile variante ar mai fi instalare windows !

Sau probleme de la facebook mai am pe cineva cu aceasi problema ca la tine

Probleme lgate de chat sunt multe legate de rezolutie display hide la chat etc.etc...

Faza e ca e o problema noua aparatuta la facebook e ca un virus nou aparut pe piata ...

Sincer am gasit niste video pe youtube mai vechi dar nu cred ca ajuta in totalitate 100% fiind mai vechi.

Va salut !

1 : Da si eu tot windows 7/32 biti am instalat pe pc-ul meu....

2 : Eu unul nu am jucat niciodata nici un joc pe facebook...

3 : Iar ca si antivirus am eset nod32 versiunea 12...

Iar cu windows nu cred ca am probleme....pentru ca are doar o luna de cand l-am instalat...iar eu nu umblu asa aiurea pe internet, eu umblu doar pe forumuri, facebook, whatsApp si pe youtube, atat,nimic mai mult...:reytre

Dar oricum pentru siguranta o sa incerc sa ma conectez pe facebook...si de pe un alt laptop.

O seara minunata va doresc !

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Buna seara,

Uitati ca intre timp am incercat sa ma conectez pe facebook si dupa un alt laptop, dar tot asa imi face, adica nu imi apare chat-ul .:tryre

Deci nu este de la windows si nici de la antivirus nu este, eu as crede ca este o problema de la ei. Dar totusi v-am atasat si o poza cu ecranul display-ului .

screenshot.jpg

Link spre comentariu

Buna seara,

Da se pare ca este o problema chiar de la ei...pentru ca am incercat si astazi pe un laptop nou care avea doar cu wind....instalat si tot asa fece, deci eu unul zic ca nu este de la mine nicio problema. Asa ca va rog daca se poate sa-mi aratati si mie unde trebuie sa intru ca sa le scriu celor de la facebook...problema mea pe care o am .:reytre

Va multumesc ! Astept un raspuns de la dvs !

Link spre comentariu

Buna dimineata!

Va anunt ca problema a fost rezolvata de catre cei de la facebook.:)

image.png

Va multumesc ff ff mult pt ajutorul oferit !

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Buna ziua, am si eu o problema  mi-am pierdut telefonu si cu el odata ai datele , si cel mai mult ma intereseaza  contul de FB , ma puteti ajuta cumva... sa imi recuperez contul de facebook? Cu pierdwrea telefonului am pierdut absolut orice conectare si orice stocare a datelor.. 

Link spre comentariu

Conectează-te urgent de pe alt dispozitiv şi schimbă parolele serviciilor ce le aveai instalate pe telefon.Asta dacă mai ştii parolele, pe care un om prevăzător le-ar ţine scrise într-un carneţel.

Dacă nici măcar parola de la mail n-o ştii, nu mai ai ce face....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări