Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema Facebook (Chat)

FLORIN IORDACHE

Postări Recomandate

Buna ziua,

Am si eu o mica problema cu contul meu de facebook, iar problema este ca nu imi mai apare chat-ul din partea dreapta a ecranului...unde pot sa caut persoane sau unde vad cine este online, etc... Intrebarea mea este urmatoarea : pot sa-l activez de undeva ca sa-mi apara inapoi asa cum a fost pana aseara....sau o fi vreo problema de la ei...?

Eu am tot incercat sa intru prin setariile facebook-ului...ca sa-mi rezolv problema, dar din pacate nu prea am gasit pe nicaieri asa ceva ...+ ca am incercat si pe un alt browser sa ma conectez pe contul meu,dar din pacate nu este nicio schimbare,aaaa,si am mai incercat sa-i sterg si cookie-urile la browser..dar tot nimic.

Astept un raspuns de la dvs ! Va multumesc !

Link spre comentariu

Salut,

Vezi daca in pagina home de la FB ai in coltul dreapta jos un search si iconita cu o rotita.

Apesi pe rotita si acolo ai "Turn off chat" vezi sa fie debifat.

Succes!

Link spre comentariu
Acum 16 minute, Craciun a spus:

Salut,

Vezi daca in pagina home de la FB ai in coltul dreapta jos un search si iconita cu o rotita.

Apesi pe rotita si acolo ai "Turn off chat" vezi sa fie debifat.

Succes!

Nu prea am inteles asa bine,bine unde ziceti dvs...dar haideti ca sa va fac 2-3 poze cam cum imi apare mie pe ecran ...

image.thumb.png.04cd07ce41b61da3d933b22c1420f083.png

image.thumb.png.b06ffbcb64faa0d6f33373a625684b1c.png

image.thumb.png.793d79b701085537668f2d3a53b4abe9.png

Astept un raspuns de la dvs !Va multumesc !

Link spre comentariu

Apasa Home,

In bara jos in coltul din dreapta unde aparea de obicei chatul e o bara de cautare cu gri cu search si o rotita, apesi pe rotita si vezi sa nu fie bifata "Turn off chat".

PS: Din poze se vede ca nu iti apare bara aia, probabil facea parte tot din fereastra de chat...

Mai incearca in setarile lui Messenger din bara din stanga ferestrei vezi poate reusesti.

Succes !

Editat de Craciun
Link spre comentariu

Haideti ca l-am rugat sa-mi faca o poza si la ecranul lui..

Asa ca daca imi aparea ca aici, atunci numai intrebam aici care este prob...ca asta stiam si eu ce sa-i fac, dar mie nu imi apare de loc acel chat .:reytre

image.thumb.png.9ff6eaac9575e52bc2f39fe9476f22b7.png

Dar oricum va multumesc fff fff mult !

Mai astept si alte raspunsuri de la altii useri !

Link spre comentariu
Chiar acum, Elison a spus:

Incearca si cu alt browser.
Daca nu ai altul, incerca sa dezactivezi extensiile din opera, dezactiveaza ad-blocker, pune setarile opera in modul default, reseteaza flags. 

Am incercat si cu un alt browser...dar degeaba, am mai incercat sa-i sterg si cookie-urile la browser..dar tot nimic.:tryre

Link spre comentariu

Am mai observat o chestie mica, de exemplu cand ii dau reinnoire la pagina de facebook imi apare pentru o fractiune de sec...acest chat, dar displare imediat. Deci nu apuc sa apas pe nimic in acel moment cand imi apare chat-ul pentru ca dispare imediat . :scarpin

Asa ca astept vesti de la dvs !

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Mie imi merge pe Crome si Mozila fara probleme , incerca sa dezinstalezi browserul si il instalezi din nou daca nu reusesti cautama in pm ...

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
1 oră în urmă, diddygy a spus:

Mie imi merge pe Crome si Mozila fara probleme , incerarca sa dezinstalezi browserul si il instalezi din nou daca nu resusesti cautama in pm ...

Din pacate nu merge nici pe Chrome si nici pe Mozilla . Adica tot asa imi face,nu imi apare chat-ul care era in partea dreapta .:26

M-am gandit ca sa va adaug si 2 poze cu browsele folosite...adica ca sa nu ziceti ca va mint..sau altceva,de exemplu ca nu am incercat .

Google Chrome :

image.thumb.png.05654f22c35e9b5ff7e9400d7c6607d9.png

Mozilla :

image.thumb.png.72e06fc95ad5eb1abf04017b03f0020b.png

Astept vesti de la dvs !

Link spre comentariu
Acum 17 minute, yo9gcc a spus:

Daca da-ti click pe messenger apar conversatiile?

Normal ca imi apar conversatiile, dar nu mai ca nu mai vad cine este online pe fb....si nu mai pot sa caut eu rapid cu cine vreau sa vorbesc, atat tot .:reytre

Va multumesc pentru raspuns !

Link spre comentariu
Acum 8 minute, yo9gcc a spus:

Interesant! Ce am mai gasit pe net rezolvarea era sa trimite-ti raport la facebook, o fi vreun bug.

Da ar fi ff,ff buna si ideea aceasta, dar stau destul de prost cu limba Eng....pentru ca mi se pare ca cu cei de la fb...trebuie sa vb...doar in Eng.:26

Daca m-ar ajuta care-va cu un mesaj in eng.....care sa-mi scrie ce problema am eu cu contul meu de fb....adica cu chat-ul..atunci ar fi super .

Va multumesc ff ff mult !

Link spre comentariu

Salut Florine,

Pai foloseste google translate, si iti compui singur mesajul in romana si in partea dreapta selectezi engleza si ai traducerea pe care o trimiti la FB.

Bafta !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări