Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tatuaje creative sau camuflare de cicatrici...

Postări Recomandate

Acum 2 ore, Marele Savant a spus:

''cu comunistii'' (aveti o obsesie, nu?)

Doamne apara si pazeste, eu am obsesie? :85

Maresale, ala e politist dupa statul de plata! Ca si fotbalistii mai sus pomeniti. OK, e incadrat la vreo circa de politie, de unde ia salariu si pensia, dar il vezi stind in intersectie si taind chitante? Sau barem la o munca de birou? Baiatul e pe la antrenamente, prin cantonamente, meciuri, probleme de sportivi, nu de politisti.

Acum 2 ore, Marele Savant a spus:

nu cred ca stati toata ziua la cafele cu agenti

Mare Savant, aici trebuie sa-ti dau dreptate. Nu stau toata ziua la cafele, ca tipii au treaba. Nu-s prea multi, doar doi. Unul amic si fost coleg de liceu, altul, cumnat cu fiul meu. Acuma ce sa fac si eu, numai pe astia ii stiu, e drept, cam putini pentru domnia ta, dar asta e. Ne straduim.

Validae, like! Din pacate viata te cam combate: ofiteri burtosi, ofiteri negijent imbracati, ofiteri cu un limbaj de muscaliu, agramati. Nu toti, dar suficienti sa fie exceptiile ce intaresc regula. Si, ca sa moara si capra vecinului, nu numai la noi!

La marinari le sta bine cu barba!

1 oră în urmă, lavynyu a spus:

Sunt  adeseori  persoane  care  doresc  sa  iasa  in  evidenta  ,  sa  para  ca  sunt  cineva mai  aparte  sau  ceva  de genu    .......................

Aici poate fi mult adevar. Verificat, direct si indirect. Asa se simt bine in pielea lor. Or asta spune ceva. Asa si in armata, unii voiau sa fie caporali. (iar o sa zica Marele Savant ca nu intelege trimiterea). Nu trebuie generalizat dar, cum spuneam, si spuneai, ceva fum iese...

Celtik, eu sunt mai ingaduitor. Nu ma deranjeaza, nu ii acuz, nu ii suspectez. E fix treaba lor, consecintele, tot ale lor.

Celtik, in privinta profesorilor, like! Capata respect (citi or mai stii ce e aia!), impunindu-si respect! Am vrut sa spun "impunind", dar se putea intelege altceva.

Celtik, inca un like, pentru ultima postare.

Alphsoo, esti sigur ca noile metehne sunt OK? Poate, peste 50 de ani, cineva la va cataloga ca nefiresti. Acun 300 de ani, la palatul Versailles, a te caca si pisa (scuzati, dar voiam sa accentuez ideea) pe unde te prindea, era ceva firesc. Frica de a te spala, era firesc. Vorba cintecului, vreme vine, vreme trece, toate-s vechi si toate noua!

Link spre comentariu

Nu există pădure fără uscături....iar cea care se expune astfel pe reţelele de ,,socializare,, caută să iasă în evidenţă cu alte ,,calităţi,, decât cele pe care i le cere calitatea de poliţist.

Era pe topicul ,,Poze haioase,, o poză sugestivă, cu o tipă ce avea tatuat din tinereţe un trandafir pe o fesă, , iar la o anumită vârstă acel trandafir ajunsese ca o varză......

Link spre comentariu
Acum 2 ore, icar a spus:

Bullyngul in scoli are o cu totul alta cauza!

Da, lipsa de reacție a părinților și moda profesorilor de a arăta cu degetul spre cei care se apără. Asta pînă apare un jeg de om tatuat, neserios, de neîncredere, satanist, pușcăriaș și plin de sine ca mine, care spune ferm în ședința cu părinții că le-a dat voie copiilor proprii să spargă capul oricui atentează la integritatea lor corporală. Și că, dacă nu se pot apăra singuri, le smulg eu capetele celor vinovați.

Link spre comentariu

Rata, si eu am facu scoala dar nu am auzit de batai in clasa, elevi terorizati de alti elevi, parinti care sa tipe la profesori pentru notele mici luate de  loaze sau elev sa bata profesorul. 

Unii se soerie de noul anormal care este impus ca normal.

Link spre comentariu

Se prea poate, dar eu am avut parte de primele două din belșug și nu am chef să-mi văd copiii venind acasă vineți. Taică-miu era de părere că nu iei bătaie fără să faci nimic, așa că a trebuit să învăț să mă apăr singur. Abia printr-a XI-a am fost lăsat în pace, după ce i-am dat brînci pe scări unuia dintre cei care controlau zilnic buzunarele.

Legat de partea a doua, dacă un profesor acceptă să fie insultat sau chiar bătut de vreun elev, mă gîndesc că poate nu are ce căuta la catedră.

Link spre comentariu

eu asteptam ca cei care aberau ca in diverse institutii ale statului nu esti primit daca ai o alunita pe burta si un fluture tatuat pe buca stinga sa recunoasca ca au postat fara sa aiba habar despre subiect, doar ca sa se dea importanti! sint si au fost acceptate semnele respective daca nu sint vizibile! dar respectivii schimba vorba, o dau pe dupa leustean, ocolesc prin gara pe la Strehaia, numai sa nu le cada galoanele daca recunosc ca au postat si au insistat aiurea!

Link spre comentariu

Înainte de anii 90 aceste restricţii faţă de semnele corporale şi tatuaje erau respectate cu stricteţe, dar după....au început toţi să devină tot mai toleranţi.Mă tem că de la atâta toleranţă vom ajunge la un moment dat să fim persecutaţi de homosexuali şi lesbiene că suntem oameni normali...cu ,,drepturile LGBT,,.Dar asta e altă discuţie deja....

Hai să nu întreţinem nota de scandal pe tema tatuajelor în rândul cadrelor militare, ce a fost a fost, ce va fi....va fi oricum, numai bine nu.

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări