Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tatuaje creative sau camuflare de cicatrici...

Postări Recomandate

Ala tatuat nu va ( mai ) putea lucra niciodata sub acoperire . E doar un bataus de la SIAS si nimic mai mult . Eu n - as amesteca niciodata politistii de strada , care au voie cu tatuaje ( interesanta stire ) , dar sa nu fie la vedere , cu cei de la alte structuri . Nu le dau numele , sugerez ca sunt de calibrul fostei formatiuni Acvila , desfiintata  . Cine stie de ce , stie .  Sub acoperire , esti filmat fara sa stii , cu ceva fetitze , pe care nu poti sa le refuzi ... , ca ai da mai mult de banuit . Si tatuajele , alea la ne - vedere , sunt cartea de identitate de care scriam ca o prezinti fara sa vrei . Infractorii de calibru , aia care nu sunt prinsi , din crima organizata , mai ales transnationala , de - aia nu sunt prinsi , si anume fiindca nu sunt naivi . Si nici prosti , nu roiesc pe langa ei politisti cu tatuaje de care stiu ceilalti colegi , de la orele de pregatire fizica , fie si la dus .  Citesc de recunoasterea faciala etc . Una - i una , alta - i alta . Pot sa faca si foto 3 vederi , daca persoana nu poate fi asociata cu un agent , nu valoreaza nimic . Ai recunoasterea faciala a cui ? ... A lui X . Sau a lui Y . Sau chiar a lui Z . Persoane legendate , cu identitate falsa bine construita . La fel cu alte  10 la puterea N persoane comune . Afli ( banuiesti , cateodata nici atat ... ) ca sunt agenti dupa ce si - au indeplinit misiunea , unul din 10 implicati , 9 sunt mana moarta , unde mizele sunt de sute de ori mai mari decat ceva infractori fugariti de politistii cu tatuaje . Scenariul ar putea fi valabil si la alte structuri , nu le numesc . De - aia nu e voie cu semne particulare , persoanele respective nu se duc la serviciu la ora 7 , si intra pe usa structurii locale , cu albumul foto complet realizat din cladirea vecina sau autoturismul stationat in parcare sau in pana sau stationare pe langa sediu , ca e drum public . In fine ...

P.S. - apropo de viata sub acoperire , nu e chiar ce ne explica toate fatucile si " jurnalistii " care scriu articole in ziarele judetene  , astazi despre anticonceptionale , maine de acceleratorul  de particule de la CERN , si poimaine de doctrinele politice de - a lungul timpului :

https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/politisti-din-constanta-condamnati-dupa-ce-au-torturat-un-investigator-sub-acoperire.html

" Fantezie " de la Politie , serviciile ( membrii aia adevarati ) au alte desfasurari . 

Editat de gauss
Link spre comentariu

Hai sa nu ne batem capul...cei care isi picteaza tot corpul nici in vise nu se vad agenti sub acoperire sau mai stiu eu ce 007. Pana la urma toti stim la un moment dat ce facem in viata.Daca ei aleg sa se picteze, inseamna ca din start au eliminat acele optiuni care nu le permit sa umble pictati. Unele tatuaje chiar imi plac, arata bestial, mai ales cele care simuleaza 3D. Dar inca nu-mi fac, mai astept ceva propuneri de la servicii si dupa aia mai vad. :rade:

Link spre comentariu

Mai intreb ceva daca nu-i cu suparare si gata: "007" nu-i cunoscut dupa fata dar ii cunoscut dupa tatuaju` de pe cur? 

Adica eventualii colegi "turnatori" sau altii care stiu ca acel om e un mare spion i-au "filmat" tatuaju` dar n-au putut sa-i faca si-o poza, ceva, sa-i ia o amprenta etc.? 

Ca banuiesc ca daca nimeni in afara de cei de "super incredere" nu stiu de el, ii foarte protejat indiferent cate tatuaje are....

L.E. Pe de alta parte nu cred DAR NICI NU VREAU SA AFIRM CONTRARIUL ca un tatuaj este chiar asa definitiv, daca ai bani sa-ti cumperi "guma de sters"... o sa ma interesez, am ceva cunostinte care pun țâțe de calitate, poate mai fac si altele... :rade:

Editat de informer
Link spre comentariu

In servicii nu se toarna . Sau doar odata cu fuga , nu se prea intampla . A disparut si moda agentilor dubli , multipli etc .  Exista un mijloc  infailibil , a scris presa de el ..., dar degeaba . Se cheama poligraf .  Contactul cu el e destul de des . Regulat , dar si aleator si intempestiv . Si nu toti membrii socializeaza la revelionu' lu ' Vanghelie , majoritatea nu se intalnesc niciodata , si nu stiu unii de altii in misiuni , unde se lucreaza independent sau echipe  , ce pot fi doar banuiti ( sau banuite )  ca exista . Poate nici nu sunt ... , dar e jenant sa te intorci fara rezultate , dar sa le gasesti pe masa . Ai de dat explicatii ... , nu foarte multe , si nici prea de durata . Ca nu stie nimeni cine esti , poate sa - ti duca dorul familia , care afla ca ai patit ceva ... , sau ai fugit in lume din varii motive . Sau nu afla nimic , sunt persoane disparute cu sutele anual . Ca nenea ala din Istanbul , disparut . Caz fericit , s - a reintors dupa ceva timp ... , dar nu - si reaminteste nimic .  L - a " recunoscut " un cetatean turc pe strada ... , care - l astepta sa apara , si sa anunte autoritatile ...

https://adevarul.ro/locale/ploiesti/surse-inginerulploiestean-disparut-luna-istanbul-fost-gasit-1_5bab0e6adf52022f75d7411f/index.html

Editat de gauss
Link spre comentariu
Acum 17 ore, icar a spus:

Politie, contrainformatii, de exemplu, nu te primeste cu tatuaj, indiferent unde il ai. Nu poti lucra sub acoperire cu un tatuaj, fie el si pe umar. Nu mai insist de ce. Un semn particular nu trebuie sa fie neaparat la vedere!

Probabil in Romania, unde sint in vigoare reguli prafuite ramase de prin 1952! altfel, vezi politisti tatuati, sau cu cercei in urechi sau nas, prin multe tari (vestice, nu africane)! Iar la fel vezi prin servicii, nu toti angajatii sint supermani sub acoperire! dar din lipsa de obiectul muncii avem grija sa nu fie agentii de circulatie tatuati!

Desi, din amintirile mele cerinta este sa nu aiba semne particulare vizibile, pe fata, miini, nu ca nu poate avea o alunita pe spate sau un tatuaj pe buca stinga! 

Link spre comentariu
Acum 16 ore, icar a spus:

Aia deja nu mai sunt politisti, sunt luptatori. Stiu si eu, de pe vremea impuscatului, niste fotbalisti care lucrau in fabrica de ciorapi, dar daca le cereai sa te duca in sectia in care lucrau, habar nu aveau. Aia practica lupte sub obladuirea politiei, sa aiba de unde iesi la pensie. Probabil ca au mai imblinzit legra. A fost o stire la tv, in care se vorbea de un candidat respins pentru ca avea tatuaj, desi nu era la vedere.

Informer, un tatuaj e ca o semnatura. Chiar daca gasca are tatuaje, tu poti fi ala cu "un trandafir pe brat"  sau variante. La o adica, ti se duce vestea, ca la un cal breaz. Daca nu ai nici un tatuaj, nu esti singurul ciine cu coada scurta, din sat!

draga, exceptind superagentii supersecreti, majoritatea politistilor sint cunoscuti de cei din jur si nu dupa tatuaje. la fel si functionarimea din birouri, care are si ea grad si grade!

P.S. povestea cu fotbalistii este absolut fara nici o legatura cu subiectul, dar ...era gata sa zic iar ca va vine greu sa recunoasteti cind afirmati ceva gresit!

Acum 15 ore, gauss a spus:

Ala tatuat nu va ( mai ) putea lucra niciodata sub acoperire . E doar un bataus de la SIAS si nimic mai mult . Eu n - as amesteca niciodata politistii de strada , care au voie cu tatuaje ( interesanta stire ) , dar sa nu fie la vedere ,

Draga, in mod sigur, in vremea lui Ceausescu legile spuneau ca respectivele semne particulare, tatuaje, etc sa nu fie in locuri vizibile. Ca legile erau aplicate in functie de ce visau caprarii noaptea sau de diverse interese e alta poveste. 

Link spre comentariu

Sub acoperire , esti filmat fara sa stii , cu ceva fetitze , pe care nu poti sa le refuzi ... , ca ai da mai mult de banuit . Si tatuajele , alea la ne - vedere , sunt cartea de identitate de care scriam ca o prezinti fara sa vrei .

Povesti cu babauri, va uitati la filme de categoria E.

Citesc de recunoasterea faciala etc . Una - i una , alta - i alta . Pot sa faca si foto 3 vederi , daca persoana nu poate fi asociata cu un agent , nu valoreaza nimic . Ai recunoasterea faciala a cui ? ... A lui X . Sau a lui Y . Sau chiar a lui Z . Persoane legendate , cu identitate falsa bine construita .

desigur, fata nu poate fi asociata cu a unui agent, numai tatuajul de pe cur! 

Link spre comentariu

O întrebare, polițiștii care se infiltrează prin rețelele de droguri, nu cumva trebuie să arate ca niște traficanți cu tatuaje care să arate cât mai fioros!? Sau... să fie băieți buni? 

Link spre comentariu

Citat

nu cred ca-i daunator sa aiba fiecare parerea lui.

Informer, nu-i daubator deloc! Scopul cuvintarii este sa lamureasca, nu sa impuna!

Maresale, nu neaparat! Ce vedem noi in filme, sunt povesti scrise de un scenarist adormit. Cei sub acoperire, vorbesc ca interlopii, se imbraca ca interlopii, se poarta ca interlopii, dar nu-i musai ca toti interlopii sa aiba tatuaje!

Acum 1 oră, Marele Savant a spus:

povestea cu fotbalistii este absolut fara nici o legatura cu subiectul

Mare  Savant, daca am fost prea subtil pentru tine, imi cer scuze!

Mare Savant, daca legiuitorul a catadicsit sa zica " fara semne distinctive", o fi stiind el ceva. Si normal, faci ce faci, si o dai pe comunisi, vad ca nu poti altfel. Nu am timp de asa ceva, dar iti recomand, atentie nu-ti dau ordin, cum ma acuzi, ca nu am fost nici militar, nici sef vreodata, deci iti recomabd sa cauti legea, sa vezi cind a fost data si ce spune ea exact. Si gata, ne lamurim, nu o mai dam cu presupusul!

Link spre comentariu

Hai ca am cautat eu.

Ordonanța de urgență nr. 53/2018 pentru modificarea și completarea Legii nr. 360/2002 privind Statutul polițistului.

Art. 10, al.1, se adauga

a) nu are tatuaje ori elemente ornamentale, de orice natură, aplicate, inserate sau implantate pe/în corp, neacoperite de vestimentație, în ținuta de vară;

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări