Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tatuaje creative sau camuflare de cicatrici...

Postări Recomandate

Citat

Da, si marmota...Cine nu stie cum se face un tatuaj, poate crede o astfel de timpenie! Si, vorba lui Gauss, cu ii arati? Tomografie, CT, ecografie, o noua operatie? Ori cu chitanta? Mare-i gradina Domnului, si cam jos gardul.... 

Stire din lipsa de stiri!

Informer, a lamurit Gauss problema. 

Maresale, aici nu m-as mira prea mult!

fd455e7d1b6d6aef80b77190aaffd935.jpg

Fereasca sfintul de o furtuna...

Alcon, chestia aia intra sub incidenta legii, nu numai la noi!

Link spre comentariu

Alcon, unde-i lege nu-i tocmeala. La expozitiile internationale, nu peste tot, eram obligat sa acopar zvastica de pe coada avioanelor nemtesti, cu o bucatica de hirtie. 

Si da, la țițe, cur, pasarici si prostie, se poate face propaganda, oriunde si oricind! Nici macar evreii, nu se supara!

Editat de icar
Link spre comentariu
Acum 3 ore, icar a spus:

Informer, a lamurit Gauss problema. 

Doar partial, din punctul meu de vedere.

Cred ca foarte rar cineva isi tatueaza ceva pe fata... am impresia ca majoritatea tatuajelor sunt putin sau deloc vizibile atunci cand esti imbracat... mai ales imbracat elegant, ca 007, ca am impresia ca despre el vorbim... :) .

Oricum, cu tehnologia actuala de recunoastere, cu sau fara alunita o sa fii recunoscut destul de repede... daca nu "azi", "maine"... noroc ca pe noi ne protejeaza EU, nu ca pe rusi si pe chinezi... cum zicea cineva intr-o emisiune recenta... :) 

Nici eu nu-s fan tatuaje, n-am niciunu`... dar as merge la o expozitie sa vad arta cu conditia sa fie panza frumoasa... :rade:.

Link spre comentariu
Acum 13 minute, icar a spus:

Politie, contrainformatii, de exemplu, nu te primeste cu tatuaj, indiferent unde il ai. Nu poti lucra sub acoperire cu un tatuaj, fie el si pe umar. Nu mai insist de ce. Un semn particular nu trebuie sa fie neaparat la vedere!

Daca spuneti dumneavoastra... cu toate ca, la o cautare mai mult decat sumara... :) 

https://www.sport.ro/local-kombat/cum-arata-cel-mai-periculos-politist-de-la-brigada-antidrog-e-plin-de-tatuaje-si-isi-terorizeaza-adversarii.html

https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/politistii-au-dreptul-sa-aiba-tatuaje-insa-ascunse-complet-sub-uniforma--115894.html

In plus eu stiam ca daca vrei sa te ascunzi in... fan, tre` sa te acoperi cu fan, nu sa arati a cal... :rade:

Editat de informer
Link spre comentariu

Aia deja nu mai sunt politisti, sunt luptatori. Stiu si eu, de pe vremea impuscatului, niste fotbalisti care lucrau in fabrica de ciorapi, dar daca le cereai sa te duca in sectia in care lucrau, habar nu aveau. Aia practica lupte sub obladuirea politiei, sa aiba de unde iesi la pensie. Probabil ca au mai imblinzit legra. A fost o stire la tv, in care se vorbea de un candidat respins pentru ca avea tatuaj, desi nu era la vedere.

Informer, un tatuaj e ca o semnatura. Chiar daca gasca are tatuaje, tu poti fi ala cu "un trandafir pe brat"  sau variante. La o adica, ti se duce vestea, ca la un cal breaz. Daca nu ai nici un tatuaj, nu esti singurul ciine cu coada scurta, din sat!

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări