icar Postat Decembrie 9, 2019 Partajează Postat Decembrie 9, 2019 Citat https://www.descopera.ro/dnews/4838620-tatuajul-direct-pe-inima-ultima-moda-a-indragostitilor Da, si marmota...Cine nu stie cum se face un tatuaj, poate crede o astfel de timpenie! Si, vorba lui Gauss, cu ii arati? Tomografie, CT, ecografie, o noua operatie? Ori cu chitanta? Mare-i gradina Domnului, si cam jos gardul.... Stire din lipsa de stiri! Informer, a lamurit Gauss problema. Maresale, aici nu m-as mira prea mult! Fereasca sfintul de o furtuna... Alcon, chestia aia intra sub incidenta legii, nu numai la noi! Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 9, 2019 Partajează Postat Decembrie 9, 2019 (editat) Acum 51 minute, alcon a spus: Se poate considera propaganda nazistă, mare grijă! https://www.thenational.ae/uae/why-being-the-world-s-only-cyborg-can-be-a-real-headache-1.703666?videoId=5760242935001 La ceva de genul acesta faceam referire! Editat Decembrie 9, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 9, 2019 Partajează Postat Decembrie 9, 2019 Acum 27 minute, maresaldeflota a spus: Se poate considera propaganda nazistă, mare grijă! Da, este mai bună "propaganda" la păsărică, buci şi ţâţe... Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 9, 2019 Partajează Postat Decembrie 9, 2019 (editat) Alcon, unde-i lege nu-i tocmeala. La expozitiile internationale, nu peste tot, eram obligat sa acopar zvastica de pe coada avioanelor nemtesti, cu o bucatica de hirtie. Si da, la țițe, cur, pasarici si prostie, se poate face propaganda, oriunde si oricind! Nici macar evreii, nu se supara! Editat Decembrie 9, 2019 de icar Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 9, 2019 Partajează Postat Decembrie 9, 2019 Acum 58 minute, maresaldeflota a spus: Se poate considera propaganda nazistă, mare grijă! O culci pe spate si nu se mai vede... Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 9, 2019 Partajează Postat Decembrie 9, 2019 Cine stie ce are pe burta ... , pardon , abdomen ! Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 9, 2019 Partajează Postat Decembrie 9, 2019 Sau...pasarica? Ma refer la papagal, bineinteles... Link spre comentariu
informer Postat Decembrie 9, 2019 Partajează Postat Decembrie 9, 2019 Acum 3 ore, icar a spus: Informer, a lamurit Gauss problema. Doar partial, din punctul meu de vedere. Cred ca foarte rar cineva isi tatueaza ceva pe fata... am impresia ca majoritatea tatuajelor sunt putin sau deloc vizibile atunci cand esti imbracat... mai ales imbracat elegant, ca 007, ca am impresia ca despre el vorbim... . Oricum, cu tehnologia actuala de recunoastere, cu sau fara alunita o sa fii recunoscut destul de repede... daca nu "azi", "maine"... noroc ca pe noi ne protejeaza EU, nu ca pe rusi si pe chinezi... cum zicea cineva intr-o emisiune recenta... Nici eu nu-s fan tatuaje, n-am niciunu`... dar as merge la o expozitie sa vad arta cu conditia sa fie panza frumoasa... . Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 9, 2019 Partajează Postat Decembrie 9, 2019 Poți merge la o convenție, vezi și pînza, și munca din spatele unui tatuaj. Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 9, 2019 Partajează Postat Decembrie 9, 2019 Politie, contrainformatii, de exemplu, nu te primeste cu tatuaj, indiferent unde il ai. Nu poti lucra sub acoperire cu un tatuaj, fie el si pe umar. Nu mai insist de ce. Un semn particular nu trebuie sa fie neaparat la vedere! Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 9, 2019 Partajează Postat Decembrie 9, 2019 La politie se accepta, tatuajul, dacă nu e la vedere! Link spre comentariu
informer Postat Decembrie 9, 2019 Partajează Postat Decembrie 9, 2019 (editat) Acum 13 minute, icar a spus: Politie, contrainformatii, de exemplu, nu te primeste cu tatuaj, indiferent unde il ai. Nu poti lucra sub acoperire cu un tatuaj, fie el si pe umar. Nu mai insist de ce. Un semn particular nu trebuie sa fie neaparat la vedere! Daca spuneti dumneavoastra... cu toate ca, la o cautare mai mult decat sumara... https://www.sport.ro/local-kombat/cum-arata-cel-mai-periculos-politist-de-la-brigada-antidrog-e-plin-de-tatuaje-si-isi-terorizeaza-adversarii.html https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/politistii-au-dreptul-sa-aiba-tatuaje-insa-ascunse-complet-sub-uniforma--115894.html In plus eu stiam ca daca vrei sa te ascunzi in... fan, tre` sa te acoperi cu fan, nu sa arati a cal... Editat Decembrie 9, 2019 de informer Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 9, 2019 Partajează Postat Decembrie 9, 2019 Aia deja nu mai sunt politisti, sunt luptatori. Stiu si eu, de pe vremea impuscatului, niste fotbalisti care lucrau in fabrica de ciorapi, dar daca le cereai sa te duca in sectia in care lucrau, habar nu aveau. Aia practica lupte sub obladuirea politiei, sa aiba de unde iesi la pensie. Probabil ca au mai imblinzit legra. A fost o stire la tv, in care se vorbea de un candidat respins pentru ca avea tatuaj, desi nu era la vedere. Informer, un tatuaj e ca o semnatura. Chiar daca gasca are tatuaje, tu poti fi ala cu "un trandafir pe brat" sau variante. La o adica, ti se duce vestea, ca la un cal breaz. Daca nu ai nici un tatuaj, nu esti singurul ciine cu coada scurta, din sat! Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 9, 2019 Partajează Postat Decembrie 9, 2019 Deci puteti sa va tatuati fara grija, nu veti activa nici in servicii nici in politie sau armata.Cred ca asa au gandit si cei care s-au pictat. Link spre comentariu
Postări Recomandate