Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tatuaje creative sau camuflare de cicatrici...

Postări Recomandate

Vizitator viobio

Eu vreau să imi fac un tatuaj cu sigla , este la avatar , fără Vio Tubeamp , doar chitara si aripile , sigla simbolizează ceva pentru mine , încă nu m-am hotărât in ce zonă a corpului .

Link spre comentariu
53 minutes ago, Faust2018 said:

Eu vreau să imi fac un tatuaj cu sigla , este la avatar , fără Vio Tubeamp , doar chitara si aripile , sigla simbolizează ceva pentru mine , încă nu m-am hotărât in ce zonă a corpului .

Depinde cat vrei sa expui ,pt cei discreti  cred ca pe umar e cel mai indicat ,se poate pune in evidenta cu un maieu sport sau acoperi cu tricou cu mineca scurta 

DoIwQjoV4AAAfeF.jpg

Link spre comentariu

Nu inteleg critica asta impotriva tatuajelor. Fiecare face ce vrea cu corpul lui  iar daca persoana respectiva se simte bine in pielea lui nu vad  ce importanta are ce cred  unii care au ramas la mentalitatea tatuaj= puscarias.  E trist ca dupa 30 ani de democatie am ramas  inchisi la minte si  inca nu am invatat sa respectam libertatea fiecaruia si traim dupa anumite prejudecati. Din fericire sau din pacate nu te poti ,,caca in gusturile omului,,!  Respectivele persoane tatuate cand ajung la o anumita varsta si apar problemele adevarate, cum arata tatuajele sunt ultima lor problema.

Editat de Alphsoo
Link spre comentariu

Din punctul meu de vedere se pot tatua ( cei care doresc ) si pe talpi , si pe cerul gurii . Eu am emis niste pareri , daca tot e discutie . Viata evolueaza , moda la fel . La un moment ar putea sa dispara . Moda , ca viata dispare oricum . Tatuajele sunt ireversibile . Ar putea constitui obstacole in viitor . Constituie si in prezent , fie si din motivul ca multi ( oare cati ? ) considera ca corpul e cel care ni l - a dat Dumnezeu .  Sau cine se considera ca ni l - a dat . Daca n - a avut din nastere , poate nu e necesar . Litoralul, si vacantele , alaturi de intimitate , unde se expun prin forta lucrurilor tatuajele , nu substituie o eventuala angajare la un loc de munca , acceptarea intr - o comunitate sau un cerc de prieteni , sau o reactie adversa ce poate proveni de la oricine . Poate nu toti care o au sunt lipsiti de importanta . Ce legatura au treizeci de ani de democratie cu o dezbatere ca cea pe care o purtam ? Ce inseamna sa fii inchis la minte ? Sa nu accepti automat ce fac altii ? Sunt tari democratice de cand s - au nascut , si nu e procent semnificativ de persoane cu " imbunatatiri " . Doar cei din anumite bande , ca semn distinctiv , sa fie usor de distins in penitenciare . Functioneaza macar ca un contraexemplu . In fine , nu mai intervin , pe forum pozitiile sunt intotdeauna ireconciliabile , inaintea argumentelor . Cont(r)eaza doar cine il are mai mare . Tatuajul , sau altceva . E tot un exemplu de inchis la minte , asta daca ma intreaba cineva .  

Editat de gauss
Link spre comentariu

Alphsoo, cred ca exagerezi. Nu cred ca face cineva asociere intre tatuaj si puscarie. Poate doar daca vezi ancora sau sirena, tatuata cu creion chimic! Sau, in unele cazuri, asociere in gasca. Nu e vorba de incuiat la minte, ci, mai degraba, instinct de conservare. Da, sunt frumoase, unele adevarate opere de arta, dar nu pe pielea mea. Ce face altul cu pielea lui, e fix problema lui. Nu-l sfatuiesc nici pro, nici contra, dar parerea pot sa mi-o spun. Chestia e ca, mai tirziu, sa nu regrete. Cind nu se mai poate face nimic. Teoretic, nu afecteaza pielea si functiile ei. Din pacate, explozia fenomenului, nu a permis studierea efectelor in timp. 

Tatuajul, totusi, constituie un handicap, in unele imprejurari. De exemplu, atunci cind NU trebuie sa ai semne distinctive de identificare.

Link spre comentariu

Raspund ( si ) eu , ca am trecut prin asa ceva . Cand lucrezi pentru guvern , si in loc de o figura care se poate usor modifica reversibil , sau una normala , care nu iese in relief , ochii tuturor ( si ai celor care sunt mai mult si mai aplicat decat curiosi , din diverse motive sarcina de serviciu  ) raman lipiti pe  basoreliefurile de pe piele . La tine in tara , sau in altele . La admiterea in diverse institutii , semnele particulare ( inclusiv o alunita vizibila excesiv pe fata ) sunt eliminatorii , fara echivoc . Un tatuaj vizibil e un pic mai mult decat asa ceva , tine loc cu brio de act de identitate nemodificabil , pe care - l prezinti involuntar , fara sa  - ti fie cerut . 

Editat de gauss
Link spre comentariu

Eu cred ca un pic mai mult . Trecand peste absurditatea medicala ( trebuie deschisa cusca toracica , si altele ... ) . Altfel , cum arati fiintei iubite ce si cum ? Cu fisier video , cu factura de la operatie ? Mare - i gradina ... Este un efect colateral al faptului ca cei 40 si ... , procente analfabeti functionali , acum scriu articole , care scapa , se raspandesc si prolifereaza in lumea virtuala precum gazele intestinale in exces , eliminate pe cale naturala . 

Editat de gauss
Link spre comentariu

Apropo am vazut la știri un personaj, care își infipsăse niște electrozi în cap, tocmai pentru a fi un.... Cyborg, găsise un medic neurochirurg, undeva dispus să facă năzbâtia. 

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări