Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tatuaje creative sau camuflare de cicatrici...

Postări Recomandate

E clar ca prin telefon, card, tableta, camere de supraveghiere,  poti fi urmarit, cind e necesar. Dar de aici pina la ce zice Sesebe, e cale lunga si da in paranoia. Sesebe, intreb si eu, ai vazut vreodata cum se iau amprentele la politie? Te-ai uitat cu ce, si mai ales cum, atingi tastatura smarturilor??

Link spre comentariu

:aplauze Culoarea nu se șterge niciodată! :57

Acum 11 ore, sesebe a spus:

Habar n-aveți cit de bine sinteti supravegheați prin aplicațiile f-b și apoi prin aproape orice alta aplicație ascunsa sau nu din telefon. 

Numai asa, o întrebare retorica: dece dracu un amărit de terminal telefonic cu acces internet ar avea nevoie de 8 core-uri active încărcate spre maxim cind scriu un mesaj. Sau dece ma trezesc ca scot telefonul " fierbinte" din buzunar cind el n-ar trebui decit sa mențină legătură cu rețeaua prin pachete scurte și rare de date?

Nu am sa dau aici dovezile punctuale nenumărate pe care le-am identificat, doar un exemplu: acum citeva zile discutam cu colegii într-o pauza ca mi-ar trebui o mașină nouă. La vreo 30-40 minute cind am întrat pe forum deja reclamele erau la mașini, și noi și second-hand. Țin sa menționez ca nu am cautat pina în acel moment nimic pe internet legat de asta și nici nu am discutat prin mesaje sau telefonic. Pina în acel moment aveam reclame la condesatori electrolitici pt ca am cautat niște condesatori zilele trecute. 

Mai bine sa nu știți cit de spionati sinteti decit sa nu dormiți noaptea din cauza asta. Apropo, știți ca deja aveți înregistrate amprentele digitale pe net (la cine trebuie) prin citire de pe senzorul de amprenta al telefonului?!? 

DNS66+Hibernator.... Inclusiv aplicațiile(fără tastatură) tip System, mă enerva consumul excesiv de baterie, apoi mă trezeam la facebook cu sugestii de persoane pe lângă care treceam și pe care nu știam cum le cheamă (dar le cunoșteam cât de cât). Acum, s-a potolit(cât de cât) nu se mai incinge. 

Link spre comentariu

Google o duce bine din reclame. Dacă îmi afișează reclame cu geci din puf de vrabie, nu mă interesează, evident. Sau îngheță, rachete de tenis, mazăre congelată,etc.  El vrea și poate să-ți ofere reclame la ceea ce te interesează. Cum are permisiunea să acceseze microfonul incorporat in telefon, rostind cuvintele cheie, considerate de el, îți poate adresa o reclamă ,sugestie, in conformitate cu interesul tău.  

Poate și un cabinet de psihiatrie, dacă tot vorbiți de paranoia. ;  )

Cum a spus și Doru, vor amprentele, să le ceară, conturile sunt la bancă, iar discuțiile cu prietenii sau familia n-au decât să le pună bine sau să facă din ele scenarii pentru Hollywood. 

Link spre comentariu
1 oră în urmă, icar a spus:

Si apoi, la 20+30, nu as zice ca e babaciune!

20 + 30 e cum e, dar ce zici de 30+30...Frumusetea e trecatoare, dar nu asta conteaza cel mai mult, altfel toti barbatii ar divorta dupa ce trec de 60 ani. Stai s-o vezi pe Loredana peste 10 ani si mai discutam. La cate resapari are, sa te tii cand si-or pierde valabilitatea.Noroc ca nu e tatuata. Si apoi te intreb, ce-ti pasa tie cum va arata Loredana sau oricare alta tatuata? E fix treaba lor :rade:

Ete colea  

vedete-operatii-estetice.jpg

https://www.agentiadepresamondena.com/operatii-estetice-nereusite-vedete/

Editat de doru3160
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări