icar Postat Decembrie 7, 2019 Partajează Postat Decembrie 7, 2019 E clar ca prin telefon, card, tableta, camere de supraveghiere, poti fi urmarit, cind e necesar. Dar de aici pina la ce zice Sesebe, e cale lunga si da in paranoia. Sesebe, intreb si eu, ai vazut vreodata cum se iau amprentele la politie? Te-ai uitat cu ce, si mai ales cum, atingi tastatura smarturilor?? Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 7, 2019 Partajează Postat Decembrie 7, 2019 Cum vor arata cele de mai sus, peste 30 de ani, sa zicem? Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 7, 2019 Partajează Postat Decembrie 7, 2019 Culoarea nu se șterge niciodată! Acum 11 ore, sesebe a spus: Habar n-aveți cit de bine sinteti supravegheați prin aplicațiile f-b și apoi prin aproape orice alta aplicație ascunsa sau nu din telefon. Numai asa, o întrebare retorica: dece dracu un amărit de terminal telefonic cu acces internet ar avea nevoie de 8 core-uri active încărcate spre maxim cind scriu un mesaj. Sau dece ma trezesc ca scot telefonul " fierbinte" din buzunar cind el n-ar trebui decit sa mențină legătură cu rețeaua prin pachete scurte și rare de date? Nu am sa dau aici dovezile punctuale nenumărate pe care le-am identificat, doar un exemplu: acum citeva zile discutam cu colegii într-o pauza ca mi-ar trebui o mașină nouă. La vreo 30-40 minute cind am întrat pe forum deja reclamele erau la mașini, și noi și second-hand. Țin sa menționez ca nu am cautat pina în acel moment nimic pe internet legat de asta și nici nu am discutat prin mesaje sau telefonic. Pina în acel moment aveam reclame la condesatori electrolitici pt ca am cautat niște condesatori zilele trecute. Mai bine sa nu știți cit de spionati sinteti decit sa nu dormiți noaptea din cauza asta. Apropo, știți ca deja aveți înregistrate amprentele digitale pe net (la cine trebuie) prin citire de pe senzorul de amprenta al telefonului?!? DNS66+Hibernator.... Inclusiv aplicațiile(fără tastatură) tip System, mă enerva consumul excesiv de baterie, apoi mă trezeam la facebook cu sugestii de persoane pe lângă care treceam și pe care nu știam cum le cheamă (dar le cunoșteam cât de cât). Acum, s-a potolit(cât de cât) nu se mai incinge. Link spre comentariu
Dan Minciu Postat Decembrie 7, 2019 Partajează Postat Decembrie 7, 2019 Google o duce bine din reclame. Dacă îmi afișează reclame cu geci din puf de vrabie, nu mă interesează, evident. Sau îngheță, rachete de tenis, mazăre congelată,etc. El vrea și poate să-ți ofere reclame la ceea ce te interesează. Cum are permisiunea să acceseze microfonul incorporat in telefon, rostind cuvintele cheie, considerate de el, îți poate adresa o reclamă ,sugestie, in conformitate cu interesul tău. Poate și un cabinet de psihiatrie, dacă tot vorbiți de paranoia. ; ) Cum a spus și Doru, vor amprentele, să le ceară, conturile sunt la bancă, iar discuțiile cu prietenii sau familia n-au decât să le pună bine sau să facă din ele scenarii pentru Hollywood. Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 7, 2019 Partajează Postat Decembrie 7, 2019 Acum 54 minute, icar a spus: Cum vor arata cele de mai sus, peste 30 de ani, sa zicem? Contează? Dacă da, pentru cine? Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 7, 2019 Partajează Postat Decembrie 7, 2019 1 oră în urmă, icar a spus: Cum vor arata cele de mai sus, peste 30 de ani, sa zicem? Cui ii pasa? Peste 30 ani cu sau fara tatuaje, nu se va uita nimeni la babaciuni. Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 7, 2019 Partajează Postat Decembrie 7, 2019 Acum 4 ore, icar a spus: Cum vor arata cele de mai sus, peste 30 de ani, sa zicem? Bravo! Eu cu mult timp in urma mi-am pus aceasta intrebare, ce se-ntampla cu tatuajele (permanente) cand ne vor atarna pieile pe noi. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 7, 2019 Partajează Postat Decembrie 7, 2019 Vor atarna odata cu pielea...e simplu. Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 7, 2019 Partajează Postat Decembrie 7, 2019 Doru, exista oglinda! Si apoi, la 20+30, nu as zice ca e babaciune! Ce, Loredana, de exemplu, sau Esca, se considera babaciuni si nu mai ies la plaja? Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 7, 2019 Partajează Postat Decembrie 7, 2019 Acum 2 minute, icar a spus: Doru, exista oglinda! Si apoi, la 20+30, nu as zice ca e babaciune! Ce, Loredana, de exemplu, sau Esca, se considera babaciuni si nu mai ies la plaja? Vor trebui sa iasa la plaja intr-un halat imprumutat de la Pruna. Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 7, 2019 Partajează Postat Decembrie 7, 2019 Sau, devin musulmane/i si pot face baie si plaja, imbracate/i.q Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 7, 2019 Partajează Postat Decembrie 7, 2019 Chiar acum, icar a spus: Sau, devin musulmane/i si pot face baie si plaja, imbracate/i.q Corect! Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 7, 2019 Partajează Postat Decembrie 7, 2019 (editat) 1 oră în urmă, icar a spus: Si apoi, la 20+30, nu as zice ca e babaciune! 20 + 30 e cum e, dar ce zici de 30+30...Frumusetea e trecatoare, dar nu asta conteaza cel mai mult, altfel toti barbatii ar divorta dupa ce trec de 60 ani. Stai s-o vezi pe Loredana peste 10 ani si mai discutam. La cate resapari are, sa te tii cand si-or pierde valabilitatea.Noroc ca nu e tatuata. Si apoi te intreb, ce-ti pasa tie cum va arata Loredana sau oricare alta tatuata? E fix treaba lor Ete colea https://www.agentiadepresamondena.com/operatii-estetice-nereusite-vedete/ Editat Decembrie 7, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 7, 2019 Partajează Postat Decembrie 7, 2019 Drept sa-ti zic, chiar nu mai imi pasa. Cred ca nici nu ar avea cum...ca de, vremea trece pentru toti. Link spre comentariu
Postări Recomandate