informer Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 Acum 21 minute, celtik a spus: Nu e nicio legenda...e testata deja de mine si alti colegi de serviciu. Doar de curiozitate, cum ati testat? Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 1 oră în urmă, celtik a spus: Nu e nicio legenda...e testata deja de mine si alti colegi de serviciu. Se face tagging la greu prin camera, microfon si text tip OCR ca apoi sa-ti redea sugestii google-ul. Oamenii prefera sa bage capul in nisip decat sa recunoasca ca sunt spionati "pe fata" direct si fara nicio greata. Dar asta e o alta discutie. Sincer, nu inteleg despre ce camera, microfon, text tip OCR este vorba? Link spre comentariu
Dan Minciu Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 1 oră în urmă, maresaldeflota a spus: Pe cartela 4g face așa... Face asa pe orice, nu are importanta. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 (editat) Acum 1 oră, informer a spus: Doar de curiozitate, cum ati testat? Poze facute cu telefonul, persoanei respective + numele persoanei in pdf-ul descarcat pe telefon (program ordine de zi), a rezultat ca sugestie spre contul FB al persoanei respective. In cartea mea asta e monitorizarea continutului privat al telefonului. P.S.-Permisiunie Android pt. FB cu privire la fotografiile de pe dispozitiv erau dezactivate... Editat Decembrie 6, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 Acum 48 minute, alcon a spus: Sincer, nu inteleg despre ce camera, microfon, text tip OCR este vorba? Las-o asa cum a picat. Link spre comentariu
Dan Minciu Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 Acum 14 minute, celtik a spus: Poze facute cu telefonul, persoanei respective + numele persoanei in pdf-ul descarcat pe telefon (program ordine de zi), a rezultat ca sugestie spre contul FB al persoanei respective. In cartea mea asta e monitorizarea continutului privat al telefonului. P.S.-Permisiunie Android pt. FB cu privire la fotografiile de pe dispozitiv erau dezactivate... Mai sunt si alte permisiuni. Si eu am primit sugestii de prieteni ale unor persoane care aveau numarul meu de telefon in agenda. Asta nu inseamna ca sunt urmarit. De exemplu, mi-am dat seama ca un dobitoc inca avea numarul meu in telefon. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 (editat) N-am nici cea mai mica indoiala, ca atat FB cat si Google au capacitatea sa-si urmareasca clientii oricand vor...nu ca i-ar opri cineva, oricum procesul cu Zuckerberg a fost o mare mascarada populara pentru prostit prostii. Practic GDPR-ul si-a dovedit inutilitatea in fata acestor "giganti". Editat Decembrie 6, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 (editat) Habar n-aveți cit de bine sinteti supravegheați prin aplicațiile f-b și apoi prin aproape orice alta aplicație ascunsa sau nu din telefon. Numai asa, o întrebare retorica: dece dracu un amărit de terminal telefonic cu acces internet ar avea nevoie de 8 core-uri active încărcate spre maxim cind scriu un mesaj. Sau dece ma trezesc ca scot telefonul " fierbinte" din buzunar cind el n-ar trebui decit sa mențină legătură cu rețeaua prin pachete scurte și rare de date? Nu am sa dau aici dovezile punctuale nenumărate pe care le-am identificat, doar un exemplu: acum citeva zile discutam cu colegii într-o pauza ca mi-ar trebui o mașină nouă. La vreo 30-40 minute cind am întrat pe forum deja reclamele erau la mașini, și noi și second-hand. Țin sa menționez ca nu am cautat pina în acel moment nimic pe internet legat de asta și nici nu am discutat prin mesaje sau telefonic. Pina în acel moment aveam reclame la condesatori electrolitici pt ca am cautat niște condesatori zilele trecute. Mai bine sa nu știți cit de spionati sinteti decit sa nu dormiți noaptea din cauza asta. Apropo, știți ca deja aveți înregistrate amprentele digitale pe net (la cine trebuie) prin citire de pe senzorul de amprenta al telefonului?!? Editat Decembrie 6, 2019 de sesebe Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 Acum 10 minute, sesebe a spus: Mai bine sa nu știți cit de spionati sinteti decit sa nu dormiți noaptea din cauza asta. Apropo, știți ca deja aveți înregistrate amprentele digitale pe net (la cine trebuie) prin citire de pe senzorul de amprenta al telefonului?!? Astia nu-s in stare sa localizeze un telefon mobil in timp util si sa-mi fie frica de altele, mi se pare paranoia. Si hai sa zicem ca au 2 amprente inregistrate...chiar asa, unde si cine sa le inregistreze? Bun, le au pe alea de la doua deste. Asa si? Ce pot sa faca cu ele? ca doar nu mi-am bagat in telefon 10 deste de la maini si altele 10 de la picioare. Serviciile noastre sunt amortite, in stare latenta, iar ale celor vigilenti sa mor daca imi pasa ca ma au in baza de date...e pierderea lor daca se ocupa cu stocarea de date inutile lor. Link spre comentariu
flomar60 Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 Din ce scrie colegul sesebe.... ar trebui sa ne apuce tremuratul! cu siguranta nu scrie povesti dar.... intreb si eu asa ca un nepriceput-de ce Dumnezeu ar conta persoana subsemnatului (fata de alte miliarde de persoane!) ca sa fiu monitorizat permanent?!... nici macar nu am feisbuci, ma enerveaza aplicatia.... Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 (editat) E aceeasi paranoie ca inainte de 89...nu vorbi la telefon ca te asculta secu. Asculta pe naiba pe toata lumea. Aveau clientii lor, si in nici un caz nu erau in stare sa asculte 22 mil de vorbitori. Asa si acum, au inregistrate amprentele tuturor utilizatorilor de smartphone. Bun, maine ma duc si le ofer setul intreg de amprente, nu doar doua. Si, ce-or sa faca cu el? La ce le va folosi ? La fel cu contul de facebuce. Iau de acolo ce ofera titularul contului. Daca ala posteaza acolo ce mananca, si ce caca, asta afla toata lumea, nu trebuie sa fii in servicii ca sa stii ce a cacat individul. E o vorba, de ce iti e frica, de aia nu scapi. Editat Decembrie 6, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 (editat) Acum 11 minute, doru3160 a spus: Astia nu-s in stare sa localizeze un telefon mobil in timp util si sa-mi fie frica de altele, mi se pare paranoia. Si hai sa zicem ca au 2 amprente inregistrate...chiar asa, unde si cine sa le inregistreze? Bun, le au pe alea de la doua deste. Asa si? Ce pot sa faca cu ele? ca doar nu mi-am bagat in telefon 10 deste de la maini si altele 10 de la picioare. Serviciile noastre sunt amortite, in stare latenta, iar ale celor vigilenti sa mor daca imi pasa ca ma au in baza de date...e pierderea lor daca se ocupa cu stocarea de date inutile lor. Ești sigur ca nu ai atins niciodată senzorul cu alte degete decit cele înregistrate. Eu nu am înregistrat decit o amprenta dar sint sigur ca le au de-acum pe toate. Flomar, poate acum nu contează dar nu știi cum o sa fie peste citiva ani persoana ta. Sau sa zicem ca s-ar putea vota cu telefonul protejat de amprenta. Crezi ca mai contează acea protejare dacă ei au toate amprentele tale? Cine are acces la cea baza de date poate face ce vrea, de exemplu sa îți umble prin conturi, defapt pot și fara amprente dar alt exemplu nu am găsit acum dar puteți găsi voi dacă vreți. Doru, nu-i vorba de paranoia, asta este realitatea în care trăim acum. Editat Decembrie 6, 2019 de sesebe Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 (editat) De acord, si ce poti face? Ti-am spus, maine ofer celui interesat setul de amprente. Crezi ca vor fi multi interesati? Sa zicem ca il au deja. Bun, pot sa se spele pe cap cu el, in afara de telefon, nu mai folosesc la nimic identificarea cu amprenta.Si in telefon, in afara de ceva poze de familie, concediu si alte scovergi de ale mele, nu au ce vedea. M-ar mira sa piarda timpul un serviciu potent cu unul ca mine. Editat Decembrie 6, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 Simplu: ignori situația cit timp ești o persoana oarecare. Dacă devii o persoana publica lucrurile se pot complica nasol de tare. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 Daca devin persoana publica, imi iau un N3310 si i-am spart pe toti. Link spre comentariu
Postări Recomandate