Усилитель Postat Decembrie 6, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2019 Just now, alcon said: Da, daca umblii in pielea goala, altfel este o adevarata mana cereasca pentru serviciile de informatii, n procesul de monitorizare si identificare a persoanelor suspecte. Nu e nevoie...... Știu ei totul după smartfon și Facebook........ Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 Acum 7 minute, Усилитель a spus: Nu e nevoie...... Știu ei totul după smartfon și Facebook........ Legende urbane... Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 Eu am ambele antebrațe tatuate, dar scopul lor nu e să mascheze cicatrici și nici să mă facă mai frumos/deștept/șmecher. E a treia oară cînd încerc să postez, ce dracu' se întîmplă? Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 (editat) Acum 2 minute, ratza a spus: E a treia oară cînd încerc să postez, ce dracu' se întîmplă? Din greseala s-a mai deschis un topic cu aceeasi denumire. Asta e originalul, celalalt, clona. Editat Decembrie 6, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 Acum 2 minute, ratza a spus: Eu am ambele antebrațe tatuate, dar scopul lor nu e să mascheze cicatrici și nici să mă facă mai frumos/deștept/șmecher. E a treia oară cînd încerc să postez, ce dracu' se întîmplă? De la operatorul de internet, de obicei jiji mobil face figuri... Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 Chiar acum, maresaldeflota a spus: De la operatorul de internet, de obicei jiji mobil face figuri... Spune asta celor care nu au digi...eu am, si nu face figuri. Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 Vomafone am, dar e prima dată cînd văd chestia aia. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 Pe cartela 4g face așa... Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 1 oră în urmă, validae a spus: E singurul caz în care sunt de acord cu practicarea tatuajului, ca o metodă mai accesibilă de mascare a cicatricilor.În rest, obiceiul tatuării mi se pare un obicei barbar şi practic o blasfemie la adresa frumuseţii naturale a corpului uman.Chiar şi când imaginile tatuate sunt artistice.A devenit o ,,modă,, de prost gust, promovată în principal de ,,vedetele,, din fotbal, mulţi fotbalişti fiind acoperiţi practic din cap până-n picioare de tot felul de tâmpenii....iar puştii cu deficit neuronal îi imită întocmai, considerându-i un ,,exemplu de urmat,,.... E bine ca a apucat sa spuna un moderator asta, ca daca spuneam eu, imi sareau toti in cap cu "political correct"-ul. Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 (editat) Acum 1 oră, celtik a spus: E bine ca a apucat sa spuna un moderator asta, ca daca spuneam eu, imi sareau toti in cap cu "political correct"-ul. Sintagma "political correct" va duce omenirea la al treilea... Editat Decembrie 6, 2019 de alcon Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 Acum 16 minute, alcon a spus: Legende urbane... Nu e nicio legenda...e testata deja de mine si alti colegi de serviciu. Se face tagging la greu prin camera, microfon si text tip OCR ca apoi sa-ti redea sugestii google-ul. Oamenii prefera sa bage capul in nisip decat sa recunoasca ca sunt spionati "pe fata" direct si fara nicio greata. Dar asta e o alta discutie. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 Acum 7 minute, maresaldeflota a spus: Pe cartela 4g face așa... Si ce crezi, ca am ramas pe 2G? Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 La jiji a fost de la 3g în sus! Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 Tocmai...acum toti abonatii digi sunt pe 4G. Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 Brrr.... se referaa brrrrr, nu mi-as face un tatuaj veac! Sunt frumoase, unele sunt adevarate opere de arta, dar nu pe pielea mea, nici pe pielea altora, indiferent de motiv. In timp ele se vor deforma si vor arata groaznic. Nu e singurul motiv. Link spre comentariu
Postări Recomandate