validae Postat Decembrie 11, 2019 Partajează Postat Decembrie 11, 2019 Aia e caricatura unui tigru, probabil.... Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 11, 2019 Partajează Postat Decembrie 11, 2019 Acum 48 minute, maresaldeflota a spus: Hai că alea care sunt frumos realizate mai merg, treaba fiecăruia, dar astea executat greșit (...) (...) sînt o resursă aproape inepuizabilă de umor: https://www.boredpanda.com/funny-tattoo-fails-face-swaps-comparisons/ Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 11, 2019 Partajează Postat Decembrie 11, 2019 Validae, cind iti intra parintele, peste tine in clasa, si tipa la tine, de fața cu loaza, ca de ce l-ai pus absent sau i-ai dat nota proasta, desi o merita din plin, ai pierdut intreaga clasa! Cind vine parintele cu inregistrarea ca l-ai facut prost pe copil, pentru ca e prost, nu de alta, nimeni nu se sesizeaza ca acea inregistrare e ilegala! Cind presa te balacareste ca te-ai dat la doua eleve, desi apoi se dovedeste ca nu era decit o razbunare (presa nu mai scoate un cuvintel despre asta!), ce poti face decit sa inghiti, ca sa nu-ti pierzi piinea? Si atunci incepi sa-ti bagi picioarele in ea de scoala si lasi lucrurile sa decurga la voia intimplarii, nu te mai intereseaza nimic. Pe de alta parte, ce profesori sunt aia care iau media 1 la exanenele de titularizare? Ce pot invata, ce pot cere, ce respect poate impune acel profesor? ....cum ziceam, vorbeam de tatuaje.... Maresale, nu toata lumea ie artist, unii doar se crede! E, in cazul acesta, ce mai faci, dai pielea la intors? Sau faci un pomelnic cu toti sfintii din calendar? Acum 15 minute, ratza a spus: sînt o resursă aproape inepuizabilă de umor: Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 11, 2019 Partajează Postat Decembrie 11, 2019 Transplant dă piele Apropo de școală,contează foarte mult și conducerea. Dacă îi pupă pe părinţi și vice-versa, normal că nu ai ce să faci, primează cadourile! Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 11, 2019 Partajează Postat Decembrie 11, 2019 (editat) Editat Decembrie 11, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
icar Postat Decembrie 11, 2019 Partajează Postat Decembrie 11, 2019 Da, la prima vedere pare simpatic, hazliu, haios. Dar atit. A doua oara pare vulgar. Si, cind o sa i sa para si propietarului ( sau consoartei!) vulgar, ce face? Ai vorbim de ceea ce se nuneste limita. Maresale, ai dreptate! Cu scoala, zic. Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 11, 2019 Partajează Postat Decembrie 11, 2019 (editat) Pe asta ar putea sa-l faca multi, chiar si eu, fara sa para vulgar Editat Decembrie 11, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 11, 2019 Partajează Postat Decembrie 11, 2019 (editat) Ai rabdare... Editat Decembrie 11, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
okean Postat Decembrie 11, 2019 Partajează Postat Decembrie 11, 2019 Se lasa ci cicatr 1 oră în urmă, doru3160 a spus: Ai rabdare... Se lasa cu cicatrici ... sigur Link spre comentariu
fritz_vali Postat Decembrie 12, 2019 Partajează Postat Decembrie 12, 2019 Sincer... eu sunt impotriva tatuari, cu riscu de a ma ura unele persoane. Dar asta nu insemna ca nu mai vorbesc cu cei care au tatuaje (chiar am prieteni care au...). Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 17, 2019 Partajează Postat Decembrie 17, 2019 La 12.12.2019 la 14:30, fritz_vali a spus: Sincer... eu sunt impotriva tatuari, cu riscu de a ma ura unele persoane. Dar asta nu insemna ca nu mai vorbesc cu cei care au tatuaje (chiar am prieteni care au...). Si eu, nu refuz sa vorbesc cu persoanele tatuate... Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 18, 2019 Partajează Postat Decembrie 18, 2019 Prima nu e tatuată. Link spre comentariu
okean Postat Decembrie 18, 2019 Partajează Postat Decembrie 18, 2019 Ultima e numa' buna ! Link spre comentariu
Postări Recomandate