Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tatuaje creative sau camuflare de cicatrici...

Postări Recomandate

Acum 4 ore, icar a spus:

Brrrrr...

Nu știu la ce se refera acest Brrrrr. dar mulți oameni cu defecțiuni corporale, răni etc se simt marginalizați, izolați, nu au curaj sa iasă în societate, sa nu mai zic de ștrand, plaja, mare, asa ca apreciez cine are curajul sa rezolve astfel ingenios, creativ și câteodată haios problema. Am văzul multe tatuaje nașpa la oameni fără probleme.

13966.jpg

Editat de validae
Link spre comentariu

E singurul caz în care sunt de acord cu practicarea tatuajului, ca o metodă mai accesibilă de mascare a cicatricilor.În rest, obiceiul tatuării mi se pare un obicei barbar şi practic o blasfemie la adresa frumuseţii naturale a corpului uman.Chiar şi când imaginile tatuate sunt artistice.A devenit o ,,modă,, de prost gust, promovată în principal de ,,vedetele,, din fotbal, mulţi fotbalişti fiind acoperiţi practic din cap până-n picioare de tot felul de tâmpenii....iar puştii cu deficit neuronal îi imită întocmai, considerându-i un ,,exemplu de urmat,,....

Link spre comentariu

Problema cea mai mare este faptul că pielea este afectată iremediabil după tatuarea ei, în plus nu se elimină tatuajul decât prin cicatrizarea pielii prin laser! 

Și hai ca o mai merge unu mic, dar cele pe tot corpul mi se par lipsite de sens. Dacă te hotărăști să scapi de ele!? :rade:

Link spre comentariu
Acum 10 minute, validae a spus:

iar puştii cu deficit neuronal îi imită întocmai, considerându-i un ,,exemplu de urmat,,....

Si mai tarziu isi dau cu pumnii in cap  de prostia care au facut-o!

Pe vremuri tatuajul se practica prin inchisoare...sau in numele iubirii, cand numele Gherghinei trebuia trecut neaparat pe brat ca sa vada proasta satului cum prostul ei o iubeste nespus de mult!

Link spre comentariu

Haioasă, mi se pare situația, în care și-au tatuat numele persoanei iubite, iar aceasta le spune pa pa! :57

Acum 1 minut, doru3160 a spus:

Te razgandesti repede.:rade:

Da, gasesc altă gagică repede repede! Ofertă de Sărbători... 

Link spre comentariu

După ce i-am șters numele fostei... să gasesc una cu același nume... peste cicatrice nu merge pentru că faxe urât, tatuez în altă parte.... câte despărțiri atâtea cicatrici.... :rade:

Link spre comentariu
Acum 7 ore, Усилитель a spus:

Ascunderea deficientelor si ranilor cu .....tatuaj creativ...:

Da, daca umblii in pielea goala, altfel, este o adevarata mana cereasca pentru serviciile de informatii, n procesul de monitorizare si identificare a persoanelor suspecte.

Editat de alcon
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări