Усилитель Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 Ascunderea deficientelor si ranilor cu .....tatuaj creativ...: Link spre comentariu
gauss Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 Simple reclame . Link spre comentariu
Усилитель Postat Decembrie 6, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2019 (editat) Acum 4 ore, icar a spus: Brrrrr... Nu știu la ce se refera acest Brrrrr. dar mulți oameni cu defecțiuni corporale, răni etc se simt marginalizați, izolați, nu au curaj sa iasă în societate, sa nu mai zic de ștrand, plaja, mare, asa ca apreciez cine are curajul sa rezolve astfel ingenios, creativ și câteodată haios problema. Am văzul multe tatuaje nașpa la oameni fără probleme. Editat Decembrie 6, 2019 de validae Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 E singurul caz în care sunt de acord cu practicarea tatuajului, ca o metodă mai accesibilă de mascare a cicatricilor.În rest, obiceiul tatuării mi se pare un obicei barbar şi practic o blasfemie la adresa frumuseţii naturale a corpului uman.Chiar şi când imaginile tatuate sunt artistice.A devenit o ,,modă,, de prost gust, promovată în principal de ,,vedetele,, din fotbal, mulţi fotbalişti fiind acoperiţi practic din cap până-n picioare de tot felul de tâmpenii....iar puştii cu deficit neuronal îi imită întocmai, considerându-i un ,,exemplu de urmat,,.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 Problema cea mai mare este faptul că pielea este afectată iremediabil după tatuarea ei, în plus nu se elimină tatuajul decât prin cicatrizarea pielii prin laser! Și hai ca o mai merge unu mic, dar cele pe tot corpul mi se par lipsite de sens. Dacă te hotărăști să scapi de ele!? Link spre comentariu
mac01 Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 Acum 10 minute, validae a spus: iar puştii cu deficit neuronal îi imită întocmai, considerându-i un ,,exemplu de urmat,,.... Si mai tarziu isi dau cu pumnii in cap de prostia care au facut-o! Pe vremuri tatuajul se practica prin inchisoare...sau in numele iubirii, cand numele Gherghinei trebuia trecut neaparat pe brat ca sa vada proasta satului cum prostul ei o iubeste nespus de mult! Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 Acum 3 minute, maresaldeflota a spus: Dacă te hotărăști să scapi de ele!? Te razgandesti repede. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 Haioasă, mi se pare situația, în care și-au tatuat numele persoanei iubite, iar aceasta le spune pa pa! Acum 1 minut, doru3160 a spus: Te razgandesti repede. Da, gasesc altă gagică repede repede! Ofertă de Sărbători... Link spre comentariu
Усилитель Postat Decembrie 6, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2019 Apropo ,nu sunt tatuat , nu am nici un punct macar , dar este o arta si-mi plac cele creative ,deosebite . Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 Acum 5 minute, maresaldeflota a spus: Da, gasesc altă gagică repede repede! Ofertă de Sărbători... Nu, cauti una cu acelasi nume ce il ai tatuat deja. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 După ce i-am șters numele fostei... să gasesc una cu același nume... peste cicatrice nu merge pentru că faxe urât, tatuez în altă parte.... câte despărțiri atâtea cicatrici.... Link spre comentariu
alcon Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 (editat) Acum 7 ore, Усилитель a spus: Ascunderea deficientelor si ranilor cu .....tatuaj creativ...: Da, daca umblii in pielea goala, altfel, este o adevarata mana cereasca pentru serviciile de informatii, n procesul de monitorizare si identificare a persoanelor suspecte. Editat Decembrie 6, 2019 de alcon Link spre comentariu
Postări Recomandate