Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dump Sharp LC-32CHE4042E

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• catalin004

13

• FLORIN IORDACHE

4

• dan-a2

2

• vergil

2

Se pare ca inca mai sunt probleme...nu ia telecomanda(senzorul lucreaza)...o sa incerca acum un longer...

in stanga sus imi apare numele sasiului, care nu sdispare decat cand am accesare de meniu sau schimbare Program sau Volum...am nevoie de intrarea in SM la Sharp...multumesc si duminica placuta

https://postimg.cc/YhZpXtBJ

Editat de catalin004
Link spre comentariu

Va multumesc amandorura...in prima faza am schimbat senzorul IR...se pare ca nu functiona cum trebuie...foarte posibil de la curatirea displayului cu substante de sters (tv a fost la reparat in alta parte, dar nu s-a rezolvat...era schimbat flashul dar cine stie ce au pus acolo)...a luat telecomanda originla dar si clona....

Apoi intrarea in SM este exact cum a spus colegul dana, si acolo sunt o gramada de optiuni...doar am intrat in SM si am iesit si a disparut treaba cu sasiul...baietii sa aveti sanatate toti...numai bine

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări