Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dump Sharp LC-32CHE4042E

Postări Recomandate

• Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• catalin004

13

• FLORIN IORDACHE

4

• dan-a2

2

• vergil

2

Acum 9 ore, catalin004 a spus:

Am incercat cu unul de la polonezi insa fara succes...caut in continuare..

Am mai gasit ceva de la alt display dar are parola...poate ma ajuta cineva sa o sparga...macar sa vad daca pleaca sin st-by

dump_sharp_lc-40cfe4042eh-05.12.2019.zip 5 MB · 1 download

Salut !

Da,dar e destul de greu sa gasesti o parola la o arhiva, tin minte ca am avut si eu nevoie la ceva si m-am lasat batut .:reytre

O seara minunata va doresc !

Link spre comentariu

Imi zice ca parola este incorecta...daca ati scos fisierul rog mult sa il postati. Ca am instalat o gramada de programe si nu merge....

Multumesc coleg Vergil

Editat de catalin004
Link spre comentariu
Acum 3 minute, catalin004 a spus:

Imi zice ca parola este incorecta...daca ati scos fisierul rog mult sa il postati. Ca am instalat o gramada de programe si nu merge....

Multumesc coleg Vergil

La mine a mers cu parola aceasta 05122019. Iar ca si program, eu am folosit programul 7Z . :reytre

Acum 5 minute, vergil a spus:

Dar am vazut ca vi le-a atasat colegul mai sus...:aplauze

Link spre comentariu
Acum 8 minute, catalin004 a spus:

Are 0 biti....si eu am reusit sa il descarc insa tot cu 0...la memeoria respectiva trebuia sa aba 8MB...deci nu s-a descarcat corect

Da,asa este,aveti perfecta dreptate...se pare ca nu sau despachetat corect fisierele .:tryre

Atunci inseamna ca ne-am bucurat degeaba..ca am gasit parola,se pare ca nu prea este parola corecta...

Eu unul v-am spus ca e destul de greu de a afla o parola la arhiva..asta stiu ca am avut si eu odata prob...asta si m-am lasat pagubasi,asa cum v-am mai zis...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări