Toni Marginean Postat Decembrie 4, 2019 Partajează Postat Decembrie 4, 2019 Rog un manual service pentru Plena Voice Alarm Controler Bosch LBB1990/00. Multumesc! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 12, 2019 Partajează Postat Decembrie 12, 2019 Salut ! Din pacate nu se gaseste asa ceva, eu cred ca este facut pe vapor, adica in china . O zi minunata va doresc ! Doamne ajuta ! Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Decembrie 13, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2019 La 12.12.2019 la 13:27, FLORIN IORDACHE a spus: Salut ! Din pacate nu se gaseste asa ceva, eu cred ca este facut pe vapor, adica in china . O zi minunata va doresc ! Doamne ajuta ! Made in Germany! Aparatul face parte din instalatia de sonorizare a Aeroportului International Avram Iancu Cluj! Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 13, 2019 Partajează Postat Decembrie 13, 2019 (editat) Acum 40 minute, Toni Marginean a spus: Made in Germany! Aparatul face parte din instalatia de sonorizare a Aeroportului International Avram Iancu Cluj! Hei,na acuma..de parca ii doare mana ca sa scrie ca e made in Germany...nimic de pe pamantul acesta numai este original. Iar daca o fi chiar asa, atunci de ce nu o fi facut documentatie tehnica pentru acest aparat, adica de ce la vandut fara documentatie tehnica, asta am vrut sa va zic. O seara minunata va doresc ! Editat Decembrie 13, 2019 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum