FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 3, 2019 Partajează Postat Decembrie 3, 2019 (editat) Buna ziua, Am si eu o mica problema cu acest laptop : ASUS TUF FX505DT-BQ051 , din pacate nu-i pot instala driver-ul placi video : Nvidia Geforce GTX 1650. Eroarea pe care mi-o da este urmatoarea : Dar va anunt ca am incercat vreo 5-6 drivere...dar tot nu merge, aceasta eroare mi-o spune la toate. Eu va anunt ca am o versiune de wind....10 prof.../64 biti din anul 2015-2016...nu mai stiu exact. Ce se poate face in acest caz ? Astept vesti de la dvs,va multumesc ! Editat Decembrie 3, 2019 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
one Postat Decembrie 3, 2019 Partajează Postat Decembrie 3, 2019 (editat) Ai descarcat versiunea de aici ? In bios este totul ok ? Ce versiune de windows ai ? Windows Key + R, scrie ‘Winver’ build ??? probabil e inainte de Threshold 2 version (1511). Sau descarca de aici driverul, dezarhiveaza, apoi in device manager dezinstalezi driverul deja instalat, apoi instalezi cel descarcat, (alegi update driver apoi alegi manual). Este posibil sa mearga si daca faci update si ii spui cauta automat un driver pe internet..... Editat Decembrie 3, 2019 de one Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 3, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2019 (editat) Va salut, Intre timp,am reusit sa-i fac placa video, printr-o actualizare de wind.....10 cu ultima versiune. Dar acuma am alta problema...nu imi mai accepta serialul de la wind....10, adica pe care il aveam de la wind....10 vechi. Va astept o parere de la dvs ! Va multumesc! Editat Decembrie 3, 2019 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Vizitator Mihai Petrean Postat Decembrie 4, 2019 Partajează Postat Decembrie 4, 2019 Buna, Incearca sa deschizi un CMD cu drepturi de admin si sa introduci: slmgr.vbs /ipk #####-#####-#####-#####-##### (inlocuiesti ##### cu codul de activare) Iar dupa introduci: slmgr.vbs /ato Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Decembrie 4, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2019 (editat) Va anunt ca am rezolvat problema cu acest laptop. Pana la urma i-am zis varului meu ca sa-si caute un alt dvd-u cu wind....10 mai nou pe la prieteni lui..., adica o versiune mai noua pe prin anul 2008-2009...si uite asa i-am rezolvat si laptop-ul lui. O zi minunata va doresc ! Editat Decembrie 4, 2019 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum