Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Laptop ASUS TUF FX505DT-BQ051

FLORIN IORDACHE

Postări Recomandate

Buna ziua, 

Am si eu o mica problema cu acest laptop : ASUS TUF FX505DT-BQ051 , din pacate nu-i pot instala driver-ul placi video : Nvidia Geforce GTX 1650.

Eroarea pe care mi-o da este urmatoarea :  78177979_408403393373355_2485701241544376320_n.png?_nc_cat=101&_nc_ohc=acZhpPQt7sgAQmMtBL-VCWdxK919j4G8uZFHyMYrl-5LCAX-ha3rVnd1g&_nc_ht=scontent.fotp1-2.fna&oh=20eebc6af3ca73c67cf30f56a611def1&oe=5E429719

Dar va anunt ca am incercat vreo 5-6 drivere...dar tot nu merge, aceasta eroare mi-o spune la toate.

Eu va anunt ca am o versiune de wind....10 prof.../64 biti din anul 2015-2016...nu mai stiu exact. Ce se poate face in acest caz ?:nebunrau:

Astept vesti de la dvs,va multumesc !

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

3

• one

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ai descarcat versiunea de aici ?

In bios este totul ok ?

Ce versiune de windows ai ?  Windows Key + R, scrie ‘Winver’ 

build ??? probabil e inainte de Threshold 2 version (1511).

Sau descarca de aici driverul, dezarhiveaza, apoi in device manager dezinstalezi driverul deja instalat, apoi instalezi cel descarcat, (alegi update driver apoi alegi manual).

Este posibil sa mearga si daca faci update si ii spui cauta automat un driver pe internet.....

Editat de one
Link spre comentariu

Va salut,

Intre timp,am reusit sa-i fac placa video, printr-o actualizare de wind.....10 cu ultima versiune.

Dar acuma am alta problema...nu imi mai accepta serialul de la wind....10, adica pe care il aveam de la wind....10 vechi.:26

Va astept o parere de la dvs !

Va multumesc!

Link spre comentariu
Vizitator Mihai Petrean

Buna, Incearca sa deschizi un CMD cu drepturi de admin si sa introduci:

slmgr.vbs /ipk #####-#####-#####-#####-##### (inlocuiesti ##### cu codul de activare)

Iar dupa introduci:

slmgr.vbs /ato
Link spre comentariu

Va anunt ca am rezolvat problema cu acest laptop.

Pana la urma i-am zis varului meu ca sa-si caute un alt dvd-u cu wind....10  mai nou pe la prieteni lui..., adica o versiune mai noua pe prin anul 2008-2009...si uite asa i-am rezolvat si laptop-ul lui. :reytre

O zi minunata va doresc !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări