stefanev Postat Septembrie 2, 2007 Partajează Postat Septembrie 2, 2007 Postati aici nume de melodii mai noi care v-au placut si inca va plac orice gen exlus manele. Sa vedem ce mai asculta lumea din muzica noua. Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Aprilie 11, 2008 Partajează Postat Aprilie 11, 2008 Din moment ce nu a raspuns nimeni saprg eu gheata. O melodie noua care imi place este "Deliverance" a celor de la Bubba Sparxxx, probabil in cateva zile sau mai mult va aparea si la posturile de televiziune cu videoclipul. :smt020 Link spre comentariu
ratza Postat Aprilie 11, 2008 Partajează Postat Aprilie 11, 2008 Parazi?ii - Slalom printre cretini. Atît piesa cît ?i albumul sînt excelent lucrate. Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Mai 2, 2008 Partajează Postat Mai 2, 2008 Timbaland ft. Keri Hilson & Nicole Sherzinger - scream imi place cate de cat melodia.Si un pic off topic, o melodie foarte frumoasa dar mai veche e "in my secret life" a lui Leonard Cohen, piesa de colectie dupa parerea mea, versurile sunt super. Tot cu melodia asta am descoperit ca am un woofer defect, la versurile soptite din melodie imi pacane incet ceva in difuzor, se "bate" ceva in el, cred ca bobina are spire dezlipite/desfacute. Poate aveti si voi o surpriza :smt005 . Poate mi se pare mie ca pe orice alta melodie nu face figuri.Bafta! Link spre comentariu
ionescu liviu Postat Mai 2, 2008 Partajează Postat Mai 2, 2008 Mi-am amintit de inca una destul de noua, cred, Dj Tiesto - Battleship grey. Ceva mai lent :smt003 . Ce imi place la melodia asta e ca se potriveste in orice imprejurare, sau cel putin mie imi place sa o ascult oricand, in orice fel de stare as fi, in orice loc, cu toate ca e asa lenta. Link spre comentariu
cipricoder Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 Fragma.-.Toca's Miracle (Inpetto.Remix) Link spre comentariu
raduradu Postat Mai 6, 2008 Partajează Postat Mai 6, 2008 Spit - Falling (Dg Vocal Edit) Link spre comentariu
Jimmy Postat Mai 7, 2008 Partajează Postat Mai 7, 2008 funkerman - speed upm.i.a. - 10 dollars (daca o vazut cineva filmu war, ala cu jet li si jason statham, ii mel din club zero) Link spre comentariu
Blind Postat Mai 9, 2008 Partajează Postat Mai 9, 2008 Morcheeba - gained the world Link spre comentariu
fcon Postat Mai 9, 2008 Partajează Postat Mai 9, 2008 Off-topic Tot cu melodia asta am descoperit ca am un woofer defect, la versurile soptite din melodie imi pacane incet ceva in difuzor, se "bate" ceva in el, cred ca bobina are spire dezlipite/desfacuteSi eu am patit asa, cu bookshelfuri Yamaha si m-am chinuit destul, ca sa descopar ca la unul dintre conzii din filtru terminalul era aproape desprins din corp, nu din lipitura de pe placa! Inlocuirea lui a readus totul la normal... semi-ON-topic (new music - prin aparitie, nu prin muzicieni noi) 1. Mary J. Blige - No More Drama, un CD de exceptie, datorita stilului si calitatii. "Cei trecuti prin multe" (ca sa nu zic "cei mai in varsta" :rolleyes: ) vor recunoaste stilul american de inregistrare-procesare de studio, cu boost global, dar curat, tip disco (pe valuta) din Mamaia, care ne l?sa gura apa pe-atunci (deh, fructele oprite)... dar suna extraordinar! 2. Corrinne May, orice de pe discul Fly Away sau Sophie Zelmani, de pe Memory Loves You, cui ii place s-auda un sunet curat, natural (era sa zic "audiofil"). Na, c-am zis-o! 3. Cui ii place muzica de ghitara: Antonio Forcione - Live! m-a impresionat intr-atat, incat pentru mine a devenit disc de referinta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum