adi37male Postat Decembrie 2, 2019 Partajează Postat Decembrie 2, 2019 Am o intrebare daca nu e cu suparare , cine poate sa ma ajute cu o informatie. O instalatie banala de Craciun merge doar laserul pe lumina verde si cel pe rosu nu mai functioneaza ( e cel deconectat din poza ). Dupa ce am verificat ca are tensiune , as vrea sa stiu daca se gaseste in magazinele cu electronice laserul model ca cel din poza atasata. Nu am idee de ce s-ar fi ars. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 2, 2019 Partajează Postat Decembrie 2, 2019 Ai putea folosi şi un laser dintr-un marker ieftin, doar că trebuie să-i asiguri o răcire suficientă şi o limitare a curentului adecvată.Nu e greu de obţinut niciuna din condiţii... Link spre comentariu
ain Postat Decembrie 2, 2019 Partajează Postat Decembrie 2, 2019 Sau dintr-o unitate DVD/RW sau CD/RW. Pentru inscriptionare se foloseste un laser rosu de 30-70 mW. Link spre comentariu
adi37male Postat Decembrie 2, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 2, 2019 1 oră în urmă, validae a spus: Ai putea folosi şi un laser dintr-un marker ieftin, doar că trebuie să-i asiguri o răcire suficientă şi o limitare a curentului adecvată.Nu e greu de obţinut niciuna din condiţii... Multumesc pt ajutor . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum